To je to što me zanima!

Saucha tvrdi: Nikoga nisam vrijeđao niti sam ikome prijetio

Na povratku sa Sljemena, dok sam s ostalima čekao u redu za autobus, došlo je do gužve zbog koje su se u održavanje reda uključili interventni policajci", kaže
Vidi originalni članak

Na Svjetskom skijaškom kupu na Sljemenu, održanom 6. siječnja, bio sam službeno. Na povratku sa Sljemena, dok sam s ostalim građanima čekao u redu za ulazak u autobus, došlo je do gužve zbog koje su se u održavanje reda uključili pripadnici interventne policije. Moje viđenje događaja koji su se odvijali tu večer različito je od viđenja policijskih službenika koji su tamo bili prisutni, piše u priopćenju Tomislava Sauche, šefa premijerova kabineta.

- Smatram da su pojedini pripadnici interventne policije tom prilikom postupili neprofesionalno i nekorektno prema meni i ljudima koji su bili sa mnom u društvu. Mislim da svojim riječima i postupcima nisam nikoga vrijeđao niti sam prijetio. Žao mi je ako je netko od policijskih službenika na taj način shvatio moje riječi i postupke. Sve ostale detalje i okolnosti toga događaja iznijet ću u prekršajnom postupku - kaže Saucha u priopćenju. 

Podsjetimo, nekoliko sati nakon završetka druge utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu i par ispijenih čašica, Saucha je navodno izvrijeđao interventne policajce.   

MUP je u srijedu priopćio da su kontrolom utvrdili da njihov djelatnik nije vrijeđao Sauchu. Saucha je dobio prekršajnu prijavu, a da li je napravio prekršaj ili nije, odlučit će sud. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • dahhmal 15.01.2015.

    Kaj je balavac nije proslo znate vi ko sam ja treba tebi pedalu dati

  • antea paulic 15.01.2015.

    "Pojedini pripadnici interventne policije tom prilikom postupili neprofesionalno i nekorektno prema meni i ljudima koji su bili sa mnom u društvu" - pa zašto onda drugi ne potvrde priču ili napadaju policajce? Takva izjava ne prolazi druže, sorry !

  • duje912 15.01.2015.

    kako laže...a i treba provjeriut na onsovu čega je dobio posao baš tamo...kladim se da je to zasluga majke koja radi na HRTu - a HRT je dobar sa vladajučima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare