To je to što me zanima!

Savijaču od 750 metara Zadrani pojeli za 10 min.

Feštu „najveće savijače u gradu" prekinuo je snažan pljusak. Na Kalelargi je nastala histerija nakon koje su se mnogi razišli sa komadima savijače pod rukom
Vidi originalni članak

Savijaču „Krševan" dugu 750 metara Zadrani su razgrabili u desetak minuta. Dva ju je dana radilo 400-tinjak kuhara te učenika Ugostiteljske škole. Bila je izložena duž Kalelarge, od crkve sv. Šime do crkve Gospe od Zdravlja. Feštu „najveće savijače u gradu" prekinuo je snažan pljusak. Na Kalelargi je nastala masovna histerija nakon koje su se mnogi razišli sa komadima savijače pod rukom ili u torbi. Prilozi koje su građani ostavljali namijenjeni su kupnji psa vodiča za Udrugu slijepih Zadarske županije. Manifestaciju su organizirali Turistička zajednica Grada Zadra i Udruge kuhara Zadarske županije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • barkley 30.11.2008.

    Nisu je pojeli za 10 min nego su s prvim kapima kiše počeli grabiti i trpati po džepovima i već spremnim torbama.Inače je bilo zamišljeno da se koja kuna odvoji za udrugu slijepih jer su bile kasice po stolovima raspoređene ali su nažalost ostale prazne.Ljudska pohlepa!!!!

  • fourth 29.11.2008.

    a sto? Kao nisu gladni...? Da nisu gladni ne bi mogli remenje stezati od trbuha punih!

  • Tornado 29.11.2008.

    Ovo je za svaku pohvalu! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare