To je to što me zanima!

SDP: Bandić gradskim novcem sebi kupuje članove za stranku

Optužili su ga i da novcem iz gradskog proračuna, izdašnim donacijama kupuje nove članove te financira udruge i gradove koji blisko surađuju s njim...
Vidi originalni članak

Novcem Zagrepčana vrši se politička trgovina na svim razinama. Milan Bandić se ponaša kao da je to njegov novac. Poručili su Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a, i gradski zastupnik Renato Petek.

Optužili su gradonačelnika Milana Bandića da novcem iz gradskog proračuna, izdašnim donacijama kupuje nove članove te financira udruge i gradove koji blisko surađuju s njim.

- Lani u prosincu donesena je odluka da će Zagreb općini Križ dati 50.000 kuna za vatrogasno vozilo, ali je odluka poništena.

Pa su je ponovno donijeli kad je načelnik Magdić prešao u Bandićevu stranku - rekli su i dodali kako se spekulira da će i načelnik Velikog Trgovišća, nakon izdašne donacije, prijeći Bandiću. Kako saznajemo, i HNS-ova saborska zastupnica Marija Puh te nekolicina zagorskih HNS-ovaca sutra prelaze Bandiću. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PRAVILO BROJ 8 17.10.2018.

    pa tko ih ne bi kupio kad su toliko jeftini istrošeni i na rasprodaji,od njih vrijede samo jedna ruka koj se dize za glasanje,vise ima parlamentaraca na rasprodaji i snizenju nego donjeg rublja

  • stoposto hrvat 17.10.2018.

    Kriminalci

  • fredaster 17.10.2018.

    Titin pionir vjerovatno je tako vaspitan da su tudjim novcima radi sta hoce a ovcice samo bljedo gledaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare