To je to što me zanima!

SDP-ovac Ivo Josipović želi biti predsjednik države

Jospiović je u emisiji "Nedjeljom u 2" rekao da bi on kao predsjednik puno više učinio za svoju državu. Bivšeg predsjednika Tuđmana poštuje
Vidi originalni članak

Kriza je poput kobre, a Vlada ne poduzima ama baš ništa, rekao je Ivo Josipović Aleksandr Stankoviću u emisiji “Nedjeljom u 2”. Dodao je kako bi on kao predsjednik Republike Hrvatske puno više učinio za svoju državu. Bivšeg predsjednika Tuđmana poštuje, ali mu zamjera što nije uspio spriječiti ratne zločine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Drenovci 22.02.2009.

    Pa svatko ima pravo kandidirati se,,ja bih predložio i Pupovcu da to učini...kad može Josipović može i on....

  • drug Tito_1 22.02.2009.

    Zar smo toliko siromašni mladim i poduzetnim domoljubima, dosta je ishlapjelih i isfuranih vidoševića, josipovića i njima sličnim.

  • liticar 22.02.2009.

    Žalosno je da Josipović ne razumije aktualnu situaciju hrvatsko-slovenskih odnosa. Takav nam kandidat zasigurno ne treba. Akademik Davorin Rudolf, bivši ministar vanjskih poslova i stručnjak za međunarodno pravo, smatra kako će se najbolje rješenje postići na Međunarodnom sudu pravde \"gdje će suditi 15 ljudi od kojih nijedan nije Hrvat ni Slovenac\". S druge strane je posredno kritizirao nedavne izjave Ive Josipovića o \"komadu mora\", smatrajući da \"potencijalni predsjednički kandidat\" daje Sloveniji loše poruke, odnosno dojam da Hrvatskoj spor i nije toliko važan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare