To je to što me zanima!

SDP-ovac kritizirao stranku: Ne zanima ih što misle birači

SDP-ova lista je najbolja lista bez obzira tko bio na njoj. To svi SDP-ovi birači moraju prihvatiti. Ako ne prihvaćaju to je njihov problem, napisao je Knezović
Vidi originalni članak

Dugogodišnji član SDP-a i aktualni potpredsjednik Mjesne organizacije SDP-a Zagreb Marin Knezović, na svojem je blogu objavio kritiku stranke. Osvrnuo se na sastanak bivših polaznika Političke akademije udruge ''Novo društvo'' gdje se začudio spoznaji da SDP ne zanima što o njima misle birači.

- Vrlo se brzo među nama, nadobudnim političarima, razvila burna rasprava. Djevojke, nečlanice, pobožno su šutjele dok je rasprava postajala sve žustrija. Tada se jedna od njih, iz grada na sjeverozapadu Hrvatske, sramežljivo javila: 'Ja na ovim lokalnim izborima prvi put nisam izašla glasati. Nisam imala za koga. Znate, na vašoj listi nisam imala za koga glasati, ti ljudi…'Na trenutak je zavladala tišina - piše Knezović i dodaje kako je djevojka 'po kratkom postupku diskvalificirana'' te je zapravo htjela reći kako je ''u njezinom gradu SDP sastavio listu od hrpe idiota''. 

Knezović zaključuje kako nitko na sastanku nije htio slušati 'glas birača'.

- Na kraju krajeva, put partije je jedini ispravan i pravedan, i to što se birači ne slažu s njime, koga briga. SDP-ova lista je najbolja lista bez obzira tko bio na njoj. To svi SDP-ovi birači moraju prihvatiti. Ako ne prihvaćaju to je njihov problem, a ne naš - piše Knezović. 

Kako će na njegovu objavu reagirati vrh stranke, ostaje tek vidjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • trlababalan99 02.07.2013.

    Kako u SDP-u tako i u HDZeu i svima drugima....na čelo države stavit menadžment sastavljen od politički neovisnih stručnjaka i bok a ne da nas vodi hrpa idiota zauvijek!

  • petar ll 02.07.2013.

    ne dolazi u HDZ dosta je nam komunista.

  • propala komunjara 02.07.2013.

    počelo čerupanje kokošinca , biti će perja na sve strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare