To je to što me zanima!

SDP-ovci čitali Facebook na aktualnom satu Sabora

Možemo li Vladu i državu prozivati jer se privatnici i banke zadužuju?, upitao je premijer Sanader na aktualnom prijepodnevu u srijedu u Saboru
Vidi originalni članak

Možemo li Vladu i državu prozivati jer se privatnici i banke zadužuju?, upitao je premijer Sanader na aktualnom prijepodnevu u srijedu u Saboru. Jedan od SDP-ovih zastupnika u trećem redu “ozbiljno” je shvatio pitanje i u tom trenu otvorio Facebook. Otvorena stranica profil je zastupnika Nenada Stazića, pa ako on sam nije provjeravao novosti, možda ga je netko od kolega želio pitati za mišljenje o temi. Uhvatili su ga snimatelji. I ostali ministri i zastupnici su se dosađivali i nije ih previše zanimala rasprava o aktualnoj gospodarskoj situaciji u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bobos 15.03.2009.

    Bar su nešto radili..pusa Milanki.

  • grode 14.03.2009.

    I što sad, mi pročitamo vijest svjesni smo nepravde, lopovluka i nesposobnosti u naših političara. Zar Đapić nije imao aferu s magistarskim radom pa su mu tako \" poštenom\" ( a nije on jedini ) ipak građani Osijeka dali povjerenje da upravlja njihovim gradom.Što pojedinac može promijeniti ( osim komentarima kojima izbacuje gomilu nezadovoljštine i nakupljene frustracije pa prividno dobije osjećaj da i on može nešto učiniti). Čovjek izađe na izbore, zaokruži neko ime i misli:\" Bit će bolje.\" Kad ono sve po starom.

  • Niky1304 14.03.2009.

    idu li ljudi na wc bez ovog facebook-a???

Komentiraj...
Vidi sve komentare