To je to što me zanima!

SDP-ovci pišu peticiju: Tražit će od Bernardića da odstupi?

Kako se neslužbeno najavljuje, pedesetak jakih SDP-ovaca, među kojima i većina članova Bernardićevog Predsjedništva, planira izaći na Ibleru pred javnost...
Vidi originalni članak

Ekipa SDP-ovaca okupljena oko potpredsjednika stranke Peđe Grbina, a uz podršku niza jakih imena od Siniše Hajdaša Dončića, do Kristine Ikić Baniček iz Siska, piše tekst peticije s kojom se planira izaći ne samo pred šefa stranke Davora Bernardića i pred Predsjedništvo SDP-a, nego i pred javnost.

To će vjerojatno učiniti čim završi posljednji krug unutarstranačkih izbora u županijskim organizacijama 30. lipnja, a u peticiji će biti zahtjev Bernardiću da odstupi sa čelnog mjesta stranke, piše Novi list

ANALITIČARI O SDP-U: 'Izbor Gordana Marasa glas je članstva protiv Bernardića...'

Kako se neslužbeno najavljuje, pedesetak jakih SDP-ovaca, među kojima i većina članova Bernardićevog Predsjedništva, planira izaći na Ibleru pred javnost sa zahtjevom Bernardiću da sam odstupi, a razlog više za to, kažu, jesu i njegovi posljednji istupi u kojima sebe vidi kao kandidata za premijera, mada ima sve manju podršku i u javnosti i u stranci.

Jedan član Predsjedništva kojemu je već »pukao film«, Franko Vidović, najavljuje i svoju ostavku i odlazak, a uz Peđu Grbina su i Vedran Babić, Mihael Zmajlović i drugi. 

POSLALI SVOJE IZASLANIKE Bernardić: Kolinda i Plenković trebali su biti tu u Brezovici

Da je riječ o organiziranoj akciji, potvrđuju i izjave Vojka Obersnela, koji je u jednom dnevnom listu jasno rekao da je Bernardić već davno trebao otići, a da su za njega bolji kandidati za predsjednika i Grbin i Hajdaš Dončić. 

- Obojicu bih podržao. Obojica imaju više političke mudrosti i znanja od sadašnjeg predsjednika, obojica imaju mnogo jasnije stavove i socijaldemokraciju razumiju puno bolje, rekao je riječki gradonačelnik.
 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • najiram 10 25.06.2018.

    slaba vam je peticija pišite šesticiju...tada će se to primiti k znanju...o samo da nikad nije bilo lažljive partije i lažnog drugog tita kako bi sada hrvatska bila bogata...kako bi hrvatski ljudi lijepo živjeli bez tih lažljivih partijaca 8 svijetskih zloćinaca...

  • blukac9 23.06.2018.

    Licemjerje-kada nama treba,tada posežemo za peticijom/referendum,a kada to nas ugrožava,tada to strogo osuđujemo čak i zatvorom za pojedince koji su sudjelovali u peticiji/referendum.

  • 23.06.2018.

    Podržavam akciju, što vam je bilo da ga uopće izaberete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare