To je to što me zanima!

SDP predložio: Treba uvesti priznanja 'Ankica Lepej' za one koji ukazuju na nepravilnosti

Prijedlog je uime SDP-a iznijela zastupnica Barbara Antolić Vupora na sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, na kojoj se raspravljalo o Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti
Vidi originalni članak

SDP je u srijedu predložio da Hrvatski sabor uvede priznanje "Ankica Lepej" koje bi parlament dodjeljivao osobito zaslužnim institucijama ili pojedincima koji ukazuju na nepravilnosti, priopćila je stranka.

OTKRILA TAJNE RAČUNE TUĐMANOVIH Znala je da će joj dati otkaz ako je otkriju: 'Bez obzira na sve, ništa ne bih drugačije napravila'

Prijedlog je uime SDP-a iznijela zastupnica Barbara Antolić Vupora na sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, na kojoj se raspravljalo o Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti.

IMALA JE KORONU Umrla Ankica Lepej. Bila je prva hrvatska zviždačica. Otkrila je '98. tajni račun Ankice Tuđman

Ankica Lepej bila je prva zviždačica u modernoj hrvatskoj povijesti, časna i hrabra žena, socijaldemokratkinja, koja nije htjela šutjeti na nepravdu i koja je svojim nesebičnim djelovanjem i borbom protiv korupcije pokazala kako se istinski voli svoja domovina, priopćeno je iz SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • prettner 24.01.2022.

    Pokojni predsjednik Tuđman je honorar za svoje knjige stavio u banku. I to oko 105 tisuća eura. Woow! Koja lova! Tuđman nije imao kredite. Znao je da su svi krediti – gotovinski. Kad ga uzmeš, gotov si! Prošla su zlatna vremena Markovićevih kredita kad si za jednu kunu mogao kupiti tvornicu. Naša “zviždačica” Lepej živjela je sve do nedavno. Pokoj joj duši. Umrla je, a da pojma nije imala od čega je Rada Borić uštedila oko 150.000 eura ili Benčićka iz “Možemo” još daleko više. Za Josipovića kruži priča da ima desetak stanova i garažu. Mesić je kupio u elitnom dijelu Zagreba ogromni stan. Tuđman je bio siromašniji i od Mesića i Josipovića, ali to lijevu političku aktivisticu pok. Lepej nije zanimalo. Čak ni Sanaderov “put svile”.

  • 21.01.2022.

    ahahahahahahahahahaha

  • haška formula 19.01.2022.

    Kako da ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare