To je to što me zanima!

SDP skuplja potpise: Protivimo se skupljem odvozu otpada

Najavljeno je poskupljenje odvoza otpada i to za preko 100 posto u prosjeku. U nekim slučajevima Zagrepčani i Zagrepčanke bi plaćati i do dva i pol puta više nego dosad, istaknuo je Maras
Vidi originalni članak

Zagrebački SDP pokrenuo je u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića potpisivanje peticije 'Stop poskupljenju cijena odvoza komunalnog otpada' reagirajući tako na najavu gradonačelnika Milana Bandića o poskupljenju te usluge.

Osim na glavnom gradskom trgu akciju prikupljanja potpisa zagrebački SDP će tijekom ovog tjedna provoditi na još sedam lokacija u gradu.

MOST NEZAVISNIH LISTA: 'Odvoz otpada bit će skuplji jer je gradska uprava nesposobna'

- Najavljeno je poskupljenje odvoza otpada i to za preko 100 posto u prosjeku. U nekim slučajevima Zagrepčani i Zagrepčanke bi plaćati i do dva i pol puta više nego dosad. Prosječna četveročlana obitelj u 50 do 60 kvadrata plaćala bi godišnje i do 1000 kuna više - upozorio je predsjednik SDP-a Grada Zagreba Gordan Maras na konferenciji za novinare pored štanda na Trgu bana Josipa Jelačića.

- SDP želi Zagreb u kojem će odvoz otpada biti uređen po uzoru na gradove kao što su Beč ili Ljubljana gdje se otpadom upravlja efikasnije i jeftinije - naglasio je Maras.

MILAN BANDIĆ 'Učinit ćemo sve da ne poskupi odvoz komunalnog otpada'

Najavio je da im je ambicija prikupiti više od 10 tisuća potpisa i tako poručiti gradonačelniku Bandiću da se počne 'više baviti problemima građana a manje političkom trgovinom'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Usora1 11.03.2019.

    i maras svoju srecu sad trazi u smecu....

  • 11.03.2019.

    Skupite potpise da se riješite Bere. To bi vam bilo pametnije.

  • 11.03.2019.

    Marasa organski ni anorganski ne podnosim,ali naravno da idem potpisati ak se utvrdi da je to istina,ovim putem MOLIM 24 SATA DA PROBA DOZNATI ISTINITOST TOGA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare