To je to što me zanima!

'SDP su sljednici komunista, zato su za reviziju Vatikanskih'

Čudi me što se za to zalaže Amsterdamska koalicija jer je tamo jedan od najvažnijih partnera stranka koja se kroz povijest služila sloganom 'Vjera u Boga i hrvatska sloga", kaže ministar
Vidi originalni članak

- Katolička crkva uvijek je bila poželjan čimbenik u našem društvu. Njihov rad treba podržavati, a ne otežavati pa iz tog razloga HDZ neće podržati reviziju Vatikanskih ugovora. Stav SDP-a o tome me ne čudi, oni provode politiku koju im je u nasljeđe ostavila stranka iz koje su proistekli, a to je Savez komunista. Čudi me što se za to zalaže Amsterdamska koalicija jer je tamo jedan od najvažnijih partnera stranka koja se kroz povijest služila sloganom 'Vjera u Boga i hrvatska sloga", rekao je Kuščević dodavši da bi volio i da se, primjerice, Hasanbegović, očituje oko revizije Vatikanskih ugovora.

VATIKANSKI UGOVORI 'HDZ se boji osuda s oltara, to im ne odgovara jer idu izbori'

Na pitanje hoće li HDZ uskoro imati unutarstranačke izbore:

- Po novom statutu su predviđeni za 2020. i ne vidim razloga za prijevremene. Vrh stranke o tome ne razmišlja. Plenković ima široku podršku u članstvu i tako mu je svejedno kad su izbori.

NA MOLITVENOM DORUČKU Grabar Kitarović: "Nisam za reviziju Vatikanskih ugovora"

Upitan može lli ova država zaštiti Daruvarčevu žrtvu, Kuščević je rekao:

- Vjerujem da će i hrvatska policija i pravosuđe odraditi svoj posao i svakoga zaštititi od nasilja. 

Najavio je i da će u Saboru tijekom interpelacije o nabavi vojnih zrakoplova F16 Barak HDZ stazi uz ministra Krstičevića.


 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • AmbrozStubički 09.02.2019.

    Koliko je ovaj lik imao lažnih i kontradiktornih poruka i postupaka, majko mila.

  • cimerrr 07.02.2019.

    Lovro Katolik je izborio treći rod u Hrvatskoj sa IK.

  • kakomijetakomije 07.02.2019.

    ja mislim da je Rimska crkva sljednik Rimskog carstva.nakon niza cezara na rimskom prijestolju usljedio je niz rimskih pontifa(poglavara RKC).krunisali su tokom srednjeg vijeka kraljeve država i bili kao neka vrhovna vlast na području bivšeg rimskog carstva ponajviše zapadnog dijela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare