To je to što me zanima!

Sedmero mrtvih nakon rušenja helikoptera u Italiji, poginula obitelj iz Slovenije i posada

Ostale žrtve su lokalni liječnik koji je bio na dužnosti na otočju Tremiti, odakle je helikopter poletio u 9.20 sati i vraćao se u Foggiu te dva pilota
Vidi originalni članak

Sedmero je mrtvih nakon stravične nesreće gdje se helikopter Alidaunia srušio u polje u južnoj talijanskoj regiji Apuliji, javljaju talijanski mediji. Kako javlja slovenski portal Novice, u helikopteru su među petero putnika i dva člana posade bili i slovenski turisti. 

Helikopter je nestao s radara oko 10.30 sati u Castelpagano di Apricena, ruralnom području regije Puglia, što je pokrenulo potragu zračnih snaga i vatrogasaca. Zamjenik načelnika regije Puglia, Raffaele Piemontese, kasnije je potvrdio da je helikopter pronađen i da je svih sedam ljudi poginulo, piše Corriere della Sera.

PALILI VATROMET UNUTRA? Strašna nesreća u popularnom ruskom noćnom klubu: Srušio se strop, najmanje je 13 mrtvih

Među poginulima je i četveročlana obitelj iz Slovenije, među kojima i 13-godišnja djevojčica.

Ostale žrtve su lokalni liječnik koji je bio na dužnosti na otočju Tremiti, odakle je helikopter poletio u 9.20 sati i vraćao se u Foggiu te dva pilota.

Kako javlja talijanska tiskovna agencija Ansa, obitelj iz Ljubljane na otok Tremiti stigla je u petak i trebala se iste večeri vratiti u Foggiu, no zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta let je odgođen za danas.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 05.11.2022.

    Ako je vrijeme kao kod nas trebali su još malo pričekati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare