To je to što me zanima!

Šef Bjelolasice najavio otkaze, nemaju čime plaćati 100 ljudi

Sudbina radnika je postala upitna nakon što je u siječnju ove godine požar uništio središnji objekt Bjelolasice, u kojem su uredski prostori, trim-dvorana i kotlovnica
Vidi originalni članak

Direktor Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, Maro Mišić, rekao je kako centar ne može držati na čekanju sto radnika te ih nema odakle isplaćivati. Dodao je kako mora uslijediti plan tehnološkog odlijeva, piše Večernji list. Sudbina radnika je postala upitna nakon što je u siječnju ove godine požar uništio središnji objekt Bjelolasice, u kojem su bili uredski prostori, trim-dvorana, restoran i kotlovnica.  

Mišić je istaknuo kako razmatraju mogućnost zapošljavanja radnika na drugim mjestima. Ipak, ponudili su im sezonski posao na Plitvicama, ali ih se malo javilo. Požarom je nastala šteta od oko 24 milijuna kuna, a Croatia osiguranje im je isplatilo odštetu od 21 milijun kuna, koliko iznosi polica osiguranja. Mišić je rekao da je on osobno protiv otpuštanja radnika. Direktor je danas najodgovorniji na Bjelolasici, jer NO formalni ne postoji, jer je ostao bez predstavnika radnika te bez predstavnika države.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_87318 06.05.2011.

    ...ma ova država je totalno u banani.Pa ja ne mogu više naći ni jedan normalni dio ove zemlje.Svi su sektori kompletno u rasulu,pa zar smo toliko oholi i nesposobni.

  • hrabro srce_1 05.05.2011.

    bio sam na bjeolasici više puta. za nas dalmatince je to prvi kutak za snježne radosti. tamo nam je bilo dobro, iako je to za ocjenu dva u odnosu na neka strana skijališta. hrana je ok, ljudi su ljubazni i dragi. volio bih da je ponovo izgrade i poboljšaju. no mislim da je 100 radnika previše za hotel te veličine. ne pružaju toliko.

  • PapaŠtrumpf 05.05.2011.

    Ministre Bajs i Bjelolasica spada u turizam, može se i zimi uzeti para samo niste vi toliko pametni za to, a ljeti ionako turisti dolaze sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare