To je to što me zanima!

Šef IDS-a: 'Ispunili smo ciljeve. S Grbinom smo se čuli oko razgovora za formiranje Vlade'

Nismo nezadovoljni ovim izbornim rezultatima. Pokazali smo da imamo dosta veliku podršku građana, bez obzira na prije izrečene činjenice - rekao je Paus, predsjednik IDS-a
Vidi originalni članak

IDS je ispunio svoje ciljeve, osvojili smo dva mandata i toliko bi ih imali i da smo osvojili tri mandata zajedno s partnerima, kazao je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, piše IstraIN. - Imali smo veliku polarizaciju između Milanovića i Plenkovića, ljudi su se odlučivali na taj način i to je podiglo i izlaznost. Nismo nezadovoljni ovim izbornim rezultatima. Pokazali smo da imamo dosta veliku podršku građana, bez obzira na prije izrečene činjenice - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvrnuo se i na prijašnje izjave u kojima je kazao kako će podnijeti ostavku ako ne budu osvojili tri mandata.

- Pripremamo se za Europske izbore. Moj mandat je uvijek na raspolaganju, predsjedništvo će analizirati i donijeti odluku. Naravno da nismo zadovoljni kada nismo zajedno s partnerima osvojili tri mandata. Dobili smo zavidan broj glasova, ali pflilo je 79 glasova za treći mandat - kazao je Paus.

RECITE NAM U ANKETI ANKETA Tko će sastaviti Vladu?

Nije se čuo s Plenkovićem i Milanovićem, kaže, ali čuo se sa šefom SDP-a, Peđom Grbinom. 

- Grbin nam je rekao jesmo li spremni razgovarati oko formiranja vlade, ja sam mu rekao da ćemo se čuti ovih dana pa razgovarati - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TaličniTom 18.04.2024.

    S Grbavim se čuo oko formiranja Vlade!?? Da, niko drugi ne formira Vladu nego samo Grbavi, jer Grbavi ima 74 mandata i još mu fale samo dva iz IDS-a!!! I Vlada je tu!!! Ništa lakše!!! ...ha ha ha... kakav vanzemaljac!

  • Igor32Vg 18.04.2024.

    Čut će se ovih dana, Plenković će već sastavit vecinu :D

  • aingemahtec 18.04.2024.

    Oko vlade luzera i zgubidana

Komentiraj...
Vidi sve komentare