To je to što me zanima!

Šef Lufthanse: Airbus je bio ispravan, pad je neobjašnjiv...

Čelnik Lufthanse Carsten Spohr izjavio je u srijedu da je avion u utorak, prije nego je pao u francuske Alpe, bio tehnički besprijekoran, a njegov pilot i kopilot iskusni
Vidi originalni članak

Čelnik Lufthanse Carsten Spohr izjavio je u srijedu da je avion u utorak bio tehnički besprijekoran, a nesreću je opisao kao neobjašnjivu.

- Za nas je to neobjašnjivo. Avion je bio ispravan, a dvojica pilota iskusni - rekao je Spohr u zračnoj luci u Frankfurtu.

Zbog nesreće otkazan je veći broj letova Germanwingsa i to ponajprije jer su piloti i članovi posade odbili letjeti Airbusovima. Njihov čelnik Thomas Winkelmann to razumije i navodi:

- Mi smo mala kompanija, svi se međusobno poznajemo. Ovakva tragedija veliki je šok za naše pilote, kao i drugo osoblje.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zelot 25.03.2015.

    Eto, što reći ako ni ispravnost aviona nije garancija da neće pasti?

  • michonim 25.03.2015.

    Ono što ja ne kužim pa ako mi netko može objasniti... Pronašli su drugu kutiju, ali bez memorijske kartice? Šta je to nešto uobičajeno da nekad ima memorijsku nekad ne ili? Također, osobnog sam mišljenja da je uredu ako je avion servisiran, međutim sve ima svoj vijek trajanja, a i auto može krepat u vožnji, samo što onda još imaš kud se i zaustavit.

  • šoraju me bedovi 25.03.2015.

    pad je objašnjiv, to je teroristički čin

Komentiraj...
Vidi sve komentare