To je to što me zanima!

Šef trgovine je u dva navrata hvatao djelatnicu za grudi

Zaposlenica (25) jednog trgovačkog obrta iz Vinkovaca prijavila je u utorak svoga poslodavca (46) zbog bludnih radnji. Gazda je prvi put zaskočio djelatnicu 2009.
Vidi originalni članak

Zaposlenica (25) jednog trgovačkog obrta iz Vinkovaca prijavila je u utorak svoga poslodavca (46) zbog bludnih radnji.

Gazda je prvi put zaskočio djelatnicu u srpnju 2009. godine, a drugi put u utorak, ovoga tjedna, nakon čega je podnesena prijava, obavljena kriminalistička istraga, a poslodavac prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

- Počinitelj je žrtvu dirao za grudi, a ona se zbog toga javila i liječniku koji je dijagnosticirao lakše ozljede. Riječ je o oguljotinama i ogrebotinama - kratko je rekao  Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, odbijajući odgovoriti na svako drugo pitanje koje smo mu uputili. 

- Ako se prvi slučaj dogodio prije dvije godine, zašto tada nije reagirala i prijavila ga policiji? Sve ovo danas bi se izbjeglo. Međutim, pitanje je i u kakvoj se situaciji nalazi ta žena i kako zapravo ide cijela priča - rekla nam je jedna od vinkovačkih prodavačica.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • filter_1 30.07.2011.

    - Ako se prvi slučaj dogodio prije dvije godine, zašto tada nije reagirala i prijavila ga policiji? Sve ovo danas bi se izbjeglo. Međutim, pitanje je i u kakvoj se situaciji nalazi ta žena i kako zapravo ide cijela priča - rekla nam je jedna od vinkovačkih prodavačica. A kako ide cijela priča?

  • lovacvk 28.07.2011.

    žalosno ako prođe nekažnjeno

  • whit 28.07.2011.

    Radi se i o poznatoj i vrlo popularnoj gospođici u gradu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare