To je to što me zanima!

Šef ukrajinskih špijuna: Imamo svoje ljude u Moskvi, Putinu su ostale još dvije godine života...

Ostvarujemo male pobjede svaki dan. Ako nam nastaviti stizati pomoć sa Zapada, tamo negdje sredinom kolovoza možemo očekivati velike pobjede nad okupatorima, tvrdi Budanov...
Vidi originalni članak

Imamo svoje ljude u Kremlju, u predsjedničkom uredu, u više grana ruske vojske, u njihovu parlamentu... Znamo što rade, poručio je u novom intervjuu šef ukrajinske obavještajne službe Kiril Budanov.

Ovaj 'šef ukrajinskih špijuna' u razgovoru za USA Today poručio je kako bi se tijek rata uskoro mogao potpuno promijeniti.

SUROVI SERGEJ SUROVIKIN Bio je u zatvoru, u ministarstvu je pretukao kolegu, ali Putin ga obožava: 'On je sad šef invazije'

- Ostvarujemo male pobjede svaki dan. Ako nam nastaviti stizati pomoć sa Zapada, tamo negdje sredinom kolovoza možemo očekivati velike pobjede nad okupatorima - rekao je na početku razgovora Budanov.

Američke novinare, naravno, zanimala je i situaciju oko zarobljenih Amerikanaca koji su se borili na strani Ukrajine.

'JARAC HEROJ' Jedan ukrajinski jarac 'sredio' 40 ruskih vojnika: Došetao je i aktivirao mine, nastao je kaos!

- Radimo na njihovom puštanju. Znamo u kojem se zatvoru u Donbasu nalaze i očekujem da ćemo ih razmijeniti za ruske zatvorenike koje imamo. Ali to neće biti ni danas ni sutra, mora proći još neko vrijeme - kaže Budanov.

Dotakao se i Vladimira Putina.

OPTIMISTIČKE BROJKE Dužnosnik: Ukrajini će trebati barem desetljeće da ukloni sve mine i eksplozive s teritorija

- Prema našim informacijama, on je teško bolestan i nije mu ostalo još dugo vremena. Maksimalno dvije godine. Te informacije dobili smo od njemu bliskih ljudi - tvrdi Budanov.

Iz Rusije su svaki put kad je izašla priča o Putinovu narušenom zdravlju reagirali demantijem. Tvrde da je njihov predsjednik odličnog zdravlja. 

JEZIVE PRIJETNJE IZ RUSIJE 'Europu ćemo ostaviti gladnu i bez svega. Nuklearnu bombu će prvi osjetiti građani Londona...'

Ali nemaju, barem prema svojim tvrdnjama, samo Ukrajinci špijune u Rusiji. I Rusi su se, prema informacijama koje je objavio portal Politico ovog tjedna, uspješno infiltrirali u ukrajinske državne službe.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU
 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • debelahladovina 30.06.2022.

    Hahahahaa cuj on ima svoje spijune u Moskvi i zna koliko je Putinu ostalo, a nezna da vise nema svoju drzavu niti ce je imat...

  • Zagorov_pajdo_Chico 26.06.2022.

    neki dan mu bilo ostalo 2 tjedna 😂

  • vilim1234 26.06.2022.

    Pa kako to ,receno je da se radi o danima ,ako ne o satima,da je Putin vec mrtav ali to taje

Komentiraj...
Vidi sve komentare