To je to što me zanima!

'Šef' Valter Krizmanić ipak će morati vratiti pola milijuna kn

Otkrila ga 24sata: Lažni inženjer Krizmanić bio je direktor pulskog HEP-a, a zbog njega je 'pala' i cijela uprava HEP-a. U srijedu je napokon zaradio kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Hvala vam lijepo na pozivu, ali sve to ne želim komentirati, bilo je sve što nam je o 'zarađenoj' kaznenoj prijavi za lažnu diplomu i prijevaru rekao Valter Krizmanić (57) iz Poreča.

On je bio direktor pulskog HEP-a. Upravljao je elektrosustavom cijele Istre, a zbog njega je “pala” i cijela uprava HEP-a

Lažni inženjer je u srijedu napokon zaradio kaznenu prijavu

24sata su cijelu aferu otkrile prije pet mjeseci. Kako bi izbjegao maksimalnu kaznu, od ljudi bliskih Krizmaniću doznajemo da je isti spreman u potpunosti priznati kazneno djelo za koje ga se tereti i vratiti novac koji je dobio na ime plaća. Riječ je oko pola milijuna kuna.

Podsjećamo, diplomu inženjera elektronike sarajevskog Elektrotehničkog fakulteta Krizmanić je lažirao na način da je na diplomi naznačeno kako je diplomirao još u veljači 1990. godine, dok je broj diplome 106/90 doslovce izmišljen

Amaterski krivotvoriteljski gaf na lažnoj diplomi napravio je i u potpuno izmišljenim imenima dekana i rektora tako da istražiteljima nije bio problem i po tome utvrditi da Krizmanić nikad nije ni upisao sarajevski Elektrotehnički fakultet, a kamoli diplomirao.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Nora Helmer 16.10.2015.

    A punica u Posušju dizala glavu kao paunica da se kćer,nakon bjesomučne potrage za žanikom,bogato udala,nakon što je ispropadala pravni fakultet.

  • Božo Vlašić 13.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • varešak 13.11.2014.

    To je zanjega sića,može dati jednom rukom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare