To je to što me zanima!

Šef Vinogradske bolnice ima koronu: 'Dobro se osjećam...'

U Vinogradskoj je u ovom trenu u samoizolaciji 190 djelatnika, a na koronavirus je pozitivno 15, od čega su četiri liječnika, pet medicinskih sestara i šest osoba iz administracije...
Vidi originalni članak

Ravnatelj jedne od najvećih bolnica u Hrvatskoj, KBC Sestre Milosrdnice, prof. Mario Zovak pozitivan je na koronavirus. Potvrdio nam je da ima koronu, ali da se osjeća dobro.

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU U SAD-u 7000 mrtvih, Trump neće masku, ali ih preporučuje

- Pozitivan sam, ali nemam nikakvih simptoma. Volio bih pomagati u bolnici, ali to u ovim trenucima fizički nije moguće. Koliko mogu, pomažem od doma. Dobro se osjećam. U jednu ruku je dobro što sam sad to dobio da nas sve radno sposobne ne pogodi odjednom. Najbitnije je sad da zaštitimo sve stare, i sve kronične bolesnike. Testiran sam povremeno u dogovoru s epidemiolozima - rekao nam je Zovak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače u Vinogradskoj je u ovom trenu u samoizolaciji 190 djelatnika, a na koronavirus je pozitivno 15, od čega su četiri liječnika, pet medicinskih sestara i šest osoba iz administracije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ain stein 03.04.2020.

    Udio zdrastvenih radnika u RH oboljelih od korone je preko 10 posto ,dok je drugdje to tek 3 posto.....

  • obama terorist 03.04.2020.

    Gosp ako se dobro osjecate zasto ne sugerirate vladi da je to nikakav virus te da pusti gosp da rade,,,bit cemo kruha gladni zbog bidala!

  • napušteni 03.04.2020.

    Zašto su njega bez simtoma opče testirali , ako je rečeno da se testiraju samo oni s svim simptomima ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare