To je to što me zanima!

Šefa sigurne kuće prijavili su zbog fizičkog nasilja u obitelji?

Poznat je i od ranije po nasilničkom ponašanju, a Osječko-baranjska županije mu je povjerila funkciju ravnatelja ustanove koja treba brinuti i o žrtvama obiteljskog nasilja
Vidi originalni članak

Damira Junušića, ravnatelja Centra za profesionalnu rehabilitaciju u Osijeku, prijavili su kao obiteljskog nasilnika. U sklopu Centra je i sigurna kuća za zlostavljane žene. Junušića su prijavili zbog fizičkog napada na članicu svoje obitelji, piše Jutarnji list. Poznat je i od ranije po nasilničkom ponašanju, a Osječko-baranjska županije mu je povjerila funkciju ravnatelja ustanove koja treba brinuti i o žrtvama obiteljskog nasilja. Za ravnatelja Centra za profesionalnu rehabilitaciju su ga imenovali u ožujku prošle godine, uz blagoslov tadašnjeg župana Krešimira Bubala. Tada ga je za prijetnje prijavila bivša ravnateljica Centra, Marina Bem Kovačević, ali su joj prijavu odbacili. Tvrdila je kako je pod pritiskom saborskog zastupnika HDSSB-a, Dinka Burića, trebala povući kandidaturu za novi mandat da bi oslobodila mjesto Junušiću. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • poppy 01.12.2010.

    odličan komentar....i na žalost, istinit!

  • Sinn 01.12.2010.

    Šef carine - u zatvoru. Šef porezne - u zatvoru. Ministrica obitelji - razvedena. Ex-premijer - na putu u zatvor. Upravitelj zatvora - u zatvoru. Šef sigurne kuće - nasilnik. IMAMO HRVATSKU !!!

  • zgja 01.12.2010.

    u ovoj državi fakat niš ne valja :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare