To je to što me zanima!

Kratko trajalo: Vlada će ipak povući imenovanje Kalambure

Kako neslužbeno saznaje HRT Sanju Kalamburu razriješit će na idućoj sjednici. Razlog smjene je optužnica za koju se saznalo tek nakon njezina imenovanja
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim saznanjima HRT-a Vlada će na idućoj sjednici razriješiti novu direktoricu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sanju Kalamburu. 

S obzirom da je na funkciju imenovana 19. travnja biti će među rekorderima po kratkoći obnašanja funkcije. Razlog smjene je optužnica protiv Kalambure za koju se saznalo tek nakon imenovanja. 

Nakon što su u javnost izašle informacije o optužnici premijer Milanović rekao je da bi da je znao za to zaustavio imenovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • PERO_11 25.04.2012.

    koliku će plaću dobiti za ovih nekoliko dana. kako će izračunati iznos za 6 mjeseci otkaznog roka, dali po danima rada ili će joj priznati započeti mjesec kao cijeli. siguran sam da će oni koji su glasali za k'riku koaliciju uskoro odn srama prestati izlaziti iz kuće, i trebali bi!!!

  • ZvonimirŠarić_1 25.04.2012.

    opet će porezni oveznici plaćati plaću gđi kalamburi kao što su platili i onom gospodinu kojeg ste vi postavili za ministra , mislim da bi vi trebali iz svog đepa platiti im plaću mi ih nismo ni zaposlili

  • jsestak 25.04.2012.

    nadam se da bu i ova vlada rekorder po obnašanju funkcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare