To je to što me zanima!

'Seks s profesoricom (53) mi je uništio reputaciju, ali i život...'

VELIKA BRITANIJA: Vezu su započeli prije godinu dana, kada je još bio učenik škole u kojoj prodaje i 'fatalna' učiteljica, koja je inače majka dvoje djece...
Vidi originalni članak

Iako mu je tek 17 godina, mladi Britanac je za britanske medije izjavio da mu je seksualna veza s 53-godišnjom profesoricom Deborah Lowe uništila život. Prvo je, kad je priča našla svoj put do javnosti, izgubio posao u skladištu, a onda su mu narušeni i odnosi s prijateljima, kao i reputacija. 

- Žao mi je što sam se ikad spetljao s njom, izjavio je mladi Britanac, prenosi Daily Mail

Vezu su započeli prije godinu dana, kada je još bio učenik škole u kojoj prodaje i 'fatalna' učiteljica, koja je inače majka dvoje djece. Njihovu je vezu prva razotkrila majka tinejdžera kada joj je postalo sumnjivo tko je platio za veliku tetovažu njena sina. nakon što je posumnjala na njegovu profesoricu, majka je njenu fotografiju pokazala tattoo majstoru koji je potvrdio da je upravo ona platila za tetovažu. 

Sve je to izneseno pred sudom u Manchesteru, kao i svjedočenje da je anonimni tinejdžer imao problema s ponašanjem uslijed čega bi ga redovito smirivala upravo Deborah Lowe. 

- Sin mi je u jednom trenutku rekao da je u vezi sa starijom ženom. Rekao je da joj je 36 godina, rekla je majka tinejdžera pred sudom. 

On je pak rekao da je profesorica Lowe voljela grubi seks usred kojeg ga je tražila da je vuče za kosu dok je njega grizla i grebla po leđima sve do krvi. 

Ona je u svoju obranu rekla da je afera bila rezultat njene 'krize srednjih godina'. Sud ju je oslobodio jer se neobični par u seks upustio tek kad je tinejdžer napustio školu. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • MarijanGrdašić 01.05.2018.

    Uh mislim da je mladić stvarno glup ako ne i maksimalno bedast, da je to ostalo tajna ništa od toga ne bi bilo, ovako je bilo lijepo i jednima i drugima a mediji su uživali

  • surivlaj 30.04.2018.

    Dođi didi,meni reputacija nemere doć u pitanje

  • _Varešak_ 28.04.2018.

    Balavac nije znao da poslije sexanja nema kajanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare