Obavijesti

News

Komentari 105

'Seks s profesoricom (53) mi je uništio reputaciju, ali i život...'

'Seks s profesoricom (53) mi je uništio reputaciju, ali i život...'
1

VELIKA BRITANIJA: Vezu su započeli prije godinu dana, kada je još bio učenik škole u kojoj prodaje i 'fatalna' učiteljica, koja je inače majka dvoje djece...

VIDEO

Iako mu je tek 17 godina, mladi Britanac je za britanske medije izjavio da mu je seksualna veza s 53-godišnjom profesoricom Deborah Lowe uništila život. Prvo je, kad je priča našla svoj put do javnosti, izgubio posao u skladištu, a onda su mu narušeni i odnosi s prijateljima, kao i reputacija. 

- Žao mi je što sam se ikad spetljao s njom, izjavio je mladi Britanac, prenosi Daily Mail

Vezu su započeli prije godinu dana, kada je još bio učenik škole u kojoj prodaje i 'fatalna' učiteljica, koja je inače majka dvoje djece. Njihovu je vezu prva razotkrila majka tinejdžera kada joj je postalo sumnjivo tko je platio za veliku tetovažu njena sina. nakon što je posumnjala na njegovu profesoricu, majka je njenu fotografiju pokazala tattoo majstoru koji je potvrdio da je upravo ona platila za tetovažu. 

Sve je to izneseno pred sudom u Manchesteru, kao i svjedočenje da je anonimni tinejdžer imao problema s ponašanjem uslijed čega bi ga redovito smirivala upravo Deborah Lowe. 

- Sin mi je u jednom trenutku rekao da je u vezi sa starijom ženom. Rekao je da joj je 36 godina, rekla je majka tinejdžera pred sudom. 

On je pak rekao da je profesorica Lowe voljela grubi seks usred kojeg ga je tražila da je vuče za kosu dok je njega grizla i grebla po leđima sve do krvi. 

Ona je u svoju obranu rekla da je afera bila rezultat njene 'krize srednjih godina'. Sud ju je oslobodio jer se neobični par u seks upustio tek kad je tinejdžer napustio školu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.