To je to što me zanima!

Šeks: Teza Srbije koja polazi od genocida u NDH apsurdna

U Ustavu stoji da je ova država nastala na ZAVNOH-u i bila je protiv NDH. To je pokušaj da se djelovanjem iskoristi tezu o genocidnosti Hrvata, rekao je Šeks
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik HDZ-a Vladimir Šeks u emisiji HTV-a Studio 4 komentirao je nastavak suđenja za genocid pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu. Kazao je kako je teza Srbije, koja polazi od genocida iz NDH, apsurdna

- U Ustavu stoji da je ova država nastala na ZAVNOH-u i bila je protiv NDH. To je pokušaj da se djelovanjem iskoristi tezu o genocidnosti Hrvata. Velikosrpska propaganda stalno je ponavljala i u brojnim europskim državama o Hrvatima kao sljednicima fašističkih i nacističkih ideja - rekao je Šeks. 

Idi na 24sata

Komentari 200

  • ribomanijak 15.03.2014.

    Nažalost imamo puno zmija u njedrima koji jednako misle sa Srbima jer potječu iz komunističkih obitelji i nalaze se na vrhu lijepe naše !!!

  • ludom 12.03.2014.

    To, što se Srbija opet "hvata" za NDH, samo je dokaz, da se hvataju za slamku, ne bi li spasili i ono malo obraza što im je ostalo. Ako im je uopće što i ostalo. Predmet tužbe se zna. A Srbi bi trebali znati, da se moraju držati predmeta.

  • krunoslavlaklija1kchr 12.03.2014.

    i eto neznam po koji puta če nas srbi izigrati,i još se prikazati kao žrtve, mada su nas napali u našoj državi,glavno da mi njih uzdižemo u nebesa,nema tv emisije a da nije neki isječak iz drage nama HRVATINAMA--SRBIJE,a da ne pišem tek što se muzike tiče,------sve mi muka kad vidim kako se PEVA uz stihove njihovih pevaljki hahaha,sram me što sam Hrvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare