To je to što me zanima!

Seksi prva dama Meksika: Na prijemu zasjenila sve prisutne

Rivera je karijeru počela s 18 godina kada se prijavila za izbor ljepotice u Mexico Cityju. Pobijedila je te uskoro postala manekenka, a kasnije i glumica
Vidi originalni članak

Angelica Rivera Hurtado (46), supruga predsjednika Meksika  Enriquea Pene Nieta (49), svojom je ljepotom zasjenila sve prisutne tijekom nedavnog prijema u Buckinghamskoj palači. Oduševljenje prvom damom Meksika nije krila niti kraljica Elizabeta II (89). 

Rivera je karijeru počela s 18 godina kada se prijavila za izbor ljepotice u Mexico Cityju. Pobijedila je te uskoro postala manekenka, a kasnije i glumica. Glumila je u više meksičkih sapunica. Budućeg predsjednika Meksika upoznala je 2008. godine. On je tada bio državni guverner, a radila je u njegovoj kampanji. Zaljubila se u njega i ostavila je Joséa Alberta Castra, producenta s kojim ima tri kćeri. Za Nieta se udala 2010. godine. Dvije godine kasnije Nieto je postao predsjednik Meksika. U početku je par bio omiljen no kasnije su se sučili s brojnim kritikama. Najprije zbog skupog imanja od 377 milijuna eura koje je par kupio, a onda i zato što se predsjednik nije obračunao s narko kartelima iako je to bio obećao u kampanji.    

Idi na 24sata

Komentari 105

  • rasplodni_bicina 08.03.2015.

    treba nju redovno servisirat....da ne zakrzlja

  • Mercedes s klasa 08.03.2015.

    Jako zgodna!

  • Tišina mora 07.03.2015.

    prekrasna žena..sjećam je se još iz mlađih dana,baš ima neku posebnu karizmu i toplinu u očima i super glumica,a i suprug joj zgodan:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare