To je to što me zanima!

Seksi špijunku Annu u stranci V. Putina čeka vodeće mjesto

Najpoznatija ruska špijunka, crvenokosa Anna Chapman, trebala bi za Putinovu stranku Jedinstvena Rusija raditi s "domoljubima i mladim poduzetnicima"
Vidi originalni članak

Fatalna špijunka Anna Chapman (28) u srijedu se službeno pridružila mladeži stranke ruskog premijera Vladimira Putina. Ambiciozna seksi Anna ušla je u Društveno stranačko vijeće. Neki ruski mediji spominju i kako bi Annu ubrzo mogli imenovati predsjednicom Mlade garde Putinove stranke Jedinstvena Rusija. Najpoznatija ruska špijunka trebala bi raditi sa "domoljubima i mladim poduzetnicima". Da je Anna pod svaku cijenu odlučila uspjeti u politici pokazuje i to da ju se svako malo viđa na svakom važnom događanju, seminaru ili pak forumu. Prošlog tjedna bila je na istom forumu o tehnologiji kao i ruski predsjednik Dmitrij Medvedev. 

Annu su ljetos deportirali iz Amerike zajedno sa devet kolega špijuna nakon što su tamošnje vlasti otkrile kako su ih godinama špijunirali. Osim po svom špijunskom radu crvenokosa Anna poznata je i po svojim vrućim golišavim fotografijama. Špijunka se dosad slikala u zavodljivom donjem rublju u nekoliko časopisa, a procurile su i neke njezine privatne fotografije na kojima je potpuno gola. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thom callin 24.12.2010.

    A mozda ju Vladek i potorba,zakaj ne,komad je dobar i zna sutiti a to je blagoslov za zenu...Bar kad bi sve one to znale,laprdace...

  • antonio vruće mi je 23.12.2010.

    joj anno, joj annice...uhh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare