To je to što me zanima!

Seksi suradnica Vojislava Koštunice vabi Srbe u DSS

Zamjenica tehničkog tajnika lokalnog odbora DSS-a slikavala se po uredu gradskog odbora u provokativnim pozama i slike postavila na internet
Vidi originalni članak

Potpisana sa: "Primamo nove članove", provokativna fotografija prikazuje mladu članicu Koštuničinog Demokratske stranke Srbije kako sa zadignutom haljinom pozira u uredu gradskog odbora te stranke u Zrenjaninu, na sjeveru Srbije. Nije to jedina izazovna fotografija mlade srbijanske karatistice Elvire Bognič, državne prvakinje u karateu te trećeplasirane karatistice na europskom prvenstvu. Kako tvrdi sbijanski Alo, ona sama postavila je razgolićene fotografije na svom facebook-profilu. Na jednoj od njih, koju Alo potpisuje kao "Vrela sednica lokalnog odbora", vruća Elvira kleči pred nepoznatim muškarcem i simulira oralni seks. Na sljedećoj opet zadiže haljinu te pokazuje svoju tetovažu također nepoznatom muškarcu.
- Nadam se da će ljudi shvatiti poruku. Ako smo u politici, nismo izgubili mladost i ne mora značiti da će nas članstvo u nekoj partiji promijeniti - objasnila je Elvira, dodajući kako je ona na fotografijama uvijek najluđa i najveselija, no da ozbiljno radi svoj posao. Mlada sportašica u zrenjanskom DSS-u radi kao zamjenica tehničkog tajnika i tvrdi da je uspješno uskladila noćni život i posao u DSS-u.
- Navečer ludujem na tulumima, a preko dana se uvlačim u hlače i radim u stranci. Ja sam i uspješna sportašica i zbog toga sam dobijala stipendiju Vlade Srbije, a DSS mi pomaže kada god trebama na neko natjecanje - kaže Elvira, dodajući kako jako poštuje Vojislava Koštunicu, ali da s njim do sada nije razgovarala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bigblue 30.08.2008.

    krasno, nema sta...mogla je cura i pametnije unovciti svoj sportski uspjeh...ovo moze svaka fufa

  • jabadabadu 30.08.2008.

    Navece ludujem na tulumima a preko dana se uvlacim u hlace i radim u stranci....hahahahahaha

  • Ludo 30.08.2008.

    pa bolje da nju gledaju nego neku babu ko ovi nase politicari,sve neke babe. jedina kojoj skidam kapu je Iva mia Erak,fakat naj kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare