To je to što me zanima!

Sekta šokira Filipince: Sudnji dan bit će 'opet' za deset dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Harold Camping, vođa sekte Family putuje svijetom i upozorava ljude kako će 21. svibnja biti Sudnji dan. Već je trebao biti 1994., ali su pogriješili s izračunima...
Vidi originalni članak

Američka sekta Family stigla je u Manilu na Filipinima oboružana lecima i svjetlećim majicama kako bi obavijestili Filipince da će Sudnji dan biti za deset dana, prenosi Reuters.

Apokalipsu je predvidio njihov vođa Harold Camping. Do 21. svibnja došao je serijom matematičkih izračuna i skrivenih kodova iz Biblije. Uvjeren je kako je Bog slao skrivene šifre, a da je njegov zadatak upozoriti svijet. Predvodnik sektaša u Manili Joel Abalos prenosio je poruku njihovog vođe. 

Camping je, doduše, slično prognozirao 1994. godine. Kako se tada ništa nije dogodilo, tvrdio je da će Sudnji dan 2011. definitivno biti. Američki sljedbenici prestali su raditi i napustili obitelji kako bi putovali svijetom i upozoravali ljude. Filipinci se zadnje vrijeme sve više okreću sektama jer je u zemlji nestabilna ekonomska i politička situacija.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • BrankoStojković 28.07.2011.

    VRIJEME KAŽNJAVA I VRAĆA ODARCE ČOVJEKU Mi smo na rubu jedne opće nevjerojatne promjene. Pogledajte samo kako je ovo ljeto: od 22 srpnja, padaju kiše i vrlo je hladno. To traje svakodnevno već tjedan dana. A meterolozi kažu: da će to trajati najmanje još tjedan dana, i da padati će kiše i biti će hladan val. Ružno vrijeme utjeće na raspoloženje ljudi. Nikada se do sada ne pamti da je bilo takvo vrijeme u (sedmom) mjesecu srpnju. Ne samo da su se pokrenule nebeske sile, već i mentalni ljudski sklop u mozgu čovjeka. Mi smo i na raskrsnici, gdje će se dogoditi, tj. donjeti važne političke odluke, koje će promijeniti život na Zemlji. Očito je da se nalazimo u jednom "novom vremenu", u jednoj novoj cikličkoj krivulji. Tu će se "duhovno ropstvo" svakog čovjeka, žene i djeteta na planeti Zemlja, iskušati* po principima stvoritelja života. Kraj ovakvog planetarnog vremena pokrenule su se i mnoge ljudske tragedije i krize: Lokalni ratovi, politički sukobi,.., nezaposlenost, glad i bolesti,.., te novi zarazni virusi... Tu je prijetnja da izbije treći svjetski rat. Ti događani nisu slućajni i oni se dešavaju u ovim vremenima. Sve se odvija po nekom skrivenom planu. U Bjelovaru, 28. srpanj 2011. godine HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i predsjednik Udruge "Štit" za ljudska prava BRANKO STOJKOVIĆ 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com stojkovic1958@net.hr http://crostojkovic1958.blog.hr

  • DavidPekić 21.05.2011.

    neznam tu kod mene grmi ko ludo

  • MpH 12.05.2011.

    svaki dan je sudnji - kako za koga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare