To je to što me zanima!

Sekta štuje Vladimira Putina: On je reinkarnacija Sv. Pavla

Skupina žena, većinom kućanica, uvjereno je da se bivši sovjetski obavještajac, koji je progonio vjernike i rušio crkve, Putin, preobratio jednako kao apostol Pavao
Vidi originalni članak

Vladimir Putin reinkarnacija je apostola Pavla i Bog ga je poslao na zemlju da pripremi Rusiju za dolazak Isusa Krista – govori majka Fotinja, čelnica sekte koja ruskoga premijera štuje kao božanstvo. Na brežuljku iznad rijeke Volge u selu Bolšaja Jelnja, nedaleko od grada Nižnji Novgorod, 400 kilometara istočno od Moskve, majka Fotinja (62), domaćica, predvodi skupinu mršavih žena koje se svakoga dana mole Vladimiru Putinu i, kako kažu, provode "Zakon ljubavi", piše Večernji.

- Ja sam reinkarnacija Ivane Orleanske. Blagovijestim ono što mi je Bog objavio – kazala je majka Fotinja novinaru Spiegela, koji ih je posjetio na njihovu skromnu imanju. Imanje se sastoji od velike okućnice i trokatnice sazidane bijelim ciglama, zlatne kupole i starih vrata.

Svoju "putinomolju" nazivaju "Kapelica uskrsnuća Rusije". Žene su uvjerene da se bivši sovjetski obavještajac, koji je progonio vjernike i rušio crkve, Putin, preobratio jednako kao apostol Pavao, veliki progonitelj kršćana prije svojega obraćenja.

 - Kad je postao premijer, Duh Sveti je ušao u njega. Otada on svoje stado vodi mudro, kao nekoć apostol - uvjerena je majka Fotinja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nevidljiv_ca 02.10.2011.

    Osobno znam koji likovi su ovde sestokraki likovi :), smijesno je sto ih i slijepac moze da procita! Bog!

  • Magellan 02.10.2011.

    Koje ludare,nevjerovatno.

  • feba 02.10.2011.

    Putin je kao i Berluskoni reinkarnacija čovjeka nezadovoljnog sobom pa idemo vježbati,presađivati kosu,seksati(upitna sposobnost) i tražiti obožavanje po svaku cijenu.A takvih vudrenih ima i među glumcima,pjevačima,manekenima i ooohoho među nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare