To je to što me zanima!

Sekunde do katastrofe: Gorivo ulili u krivi otvor pa zvali 112

Kada je vraćala iznajmljeni gliser, mađarska je obitelj imala obavezu nadopuniti rezervoar gorivom. Pogriješili su i gorivo utočili u krivi otvor i, kaže vlasnica, za dlaku izbjegli 'katastrofu'.
Vidi originalni članak

Oko 130 litara benzina utočili su mađarski turisti u otvor za štap na gliseru koji su unajmili u subotu. Gorivo se razlilo po cijelom brodu, pa su vlasnici, vidjevši da je gliser zapaljiva tempirna bomba, odmah pozvali vatrogasce koji su u kratkom roku stigli u Mandalinu i ispumpali benzin, piše Šibenski portal

Naime, mađarska je obitelj u subotu ujutro unajmila gliser u Mandalini, a po povratku su u njega morali uliti goriva koliko su i potrošili. Oni su to i učinili, samo u krivi otvor. 

- Kad smo vidjeli što su napravili, nismo mogli vjerovati. Još su sjedili na tom brodu. Cijela obitelj, muž, žena i dvoje djece. Kažem vam, to su bile sekunde do katastrofe. Gliser je bio tempirna bomba. Nismo imali ništa drugo napraviti nego nazvati 112 i da nam pomognu jer ovo je jako opasna situacija, izjavila je za Šibenski portal vlasnica broda. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ilmare 20.08.2017.

    Neodgovorno !!!!!Bez obzira što je sve dobro prošlo, treba netko odgovarati...

  • 20.08.2017.

    Dobro da nisu zapalili cigaru dok su cekali vatrogasce

  • pijevac 20.08.2017.

    kaj gliser ima otvor za jarbol?...to je neka nova vrsta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare