To je to što me zanima!

Selak: Usred rata nešto ti dolijeće iz zemlje u ratu, a ti ne poduzimaš ništa?! Velik propust

Iako je uvjeren da je dron izgubio nadzor i odlutao, umirovljenom vonom pilotu Ivanu Selaku nije jano kako nitko nije uočio objekt dugačak 14 metara. Naime, dron je dugačak gotovo kao borbeni avion F-16
Vidi originalni članak

Hej, usred rata nešto poleti iz zemlje u kojoj se ratuje prema tvom zračnom prostoru brzinom MIG-a i ti ne reagiraš?! A srušio se na glavni grad članice NATO saveza?! To je veliki propust, kaže umirovljeni vojni pilot Ivan Selak. Dron TU141, kaže, dugačak je,kaže,  14,5 metara, gotovo kao F-16, MIG i Rafale. Iako je uvjeren da je izgubio nadzor i odlutao, nije mu jasno kako nitko nije uočio objekt dugačak 14 metara.

VIJEĆE ZA NACIONALNU SIGURNOST Vlada: U zračni prostor ušla iz Mađarske, jurila je 700 km/h; Letjelica je teška čak pet tona?

- Iako se radi o modelu starom 40 godina, ti u njega možeš staviti što hoćeš, najsuvremeniju opremu. Iako sad kažu da je letjela 700 km/h, taj dron poleti brzinom lovačkog aviona. A ako stvarno ne vidiš avion dugačak 14 metara kako ulazi u tvoj zračni prostor, a onda zatvori radnju – komentirao je Selak.

>>

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LARAS 11.03.2022.

    normalno je da nitko neće priznati... pa tko će sad priznati da je nešto njihovo?? mogla je biti iz ukrajine jer stalno navaljuje predsjednik da se nato aktivira pa su mogli poslati samo da bude po njegovom, a mogla je poslati i rusija namjerno isto da izazove rat...bilo koja strana mogla je namjerno poslati da se proširi svugdje...i što da je netko srušil, evo rata još većeg???? a mogla je isto tak doći iz tunguzije i ići u rasguziju za cilj, dok se ne utvrdi čije je...a samo pametni znaju da se neće i da će se svašta pisati i da će se sad svi natezati i na kraju budu zaj sve po redu!!!

  • VođaSmjene 11.03.2022.

    Zvao je Muldera i Scully

  • antunsb2 11.03.2022.

    javio se veliki stručnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare