To je to što me zanima!

Šelebaj pokajnik? Pričat će o svim poslovima sa HRT-om?

Istraga nad Šelebajevom Core Media navodno je pokrenula istragu i na HRT-u, a povezana je i sa istragom oko Fimi Medije. Šelebaj bi sada mogao 'propjevati'
Vidi originalni članak

Bivši suprug HTV-ove novinarke Dijane Čuljak, poduzetnik Vladimir Šelebaj Sellier u srijedu bi sa svojim odvjetnikom Tihomirom Rubešom trebao dogovoriti hoće li proširiti svoju obranu pred istražiteljima. Nagađa se da bi mogao progovoriti o svim poslovima Core Medije pa i onima s Hrvatskom radiotelevizijom. 

Rubeša je za Jutarnji list izjavio kako nije sigurno da će Šelebaj progovoriti i tako postati svjedok pokajnik. Njemu su, podsjetimo, prije tri dana produžili pritvor, a do sada je u zatvoru proveo mjesec dana.Terete ga zbog malverzacija teških 9 milijuna kuna.

Inače, istraga nad Šelebajevom tvrtkom Core Media navodno je pokrenula istragu i na HRT-u, a povezana je i sa istragom oko Fimi Medije. Kako doznaje Jutarnji, jedan od svjedoka ispričao je da je netko s HRT-a tvrtki Core Media ustupio reportažno vozilo za potrebe snimanja serije u njihovoj produkciji. Tu je bilo i osoblje HRT-a, koje je plaćeno "na crno", da bi potom Core Media uslugu naplatila HRT-u.

Uz Šelebaja je uhićen i Tonček Mandić (51), bivši vlasnik tvrtke Bum Tras d.o.o., koja je 2008. i 2009. za HRT producirala emisiju "Bez komentara". Predsjednik stručnog povjerenstva, koje je tada izabralo scenarij tvrtke Bum Tras, bio je Mirko Fodor. On nije želio ništa komentirati vezano za slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Palmira2 16.11.2011.

    Hej, ono, ajmo malko bit pametni - zna se čija je čuljakica ljubavnica i tko ju je uopće zaposlio na televiziji.. Zato i nije u pritvoru ona , nego ovaj lik. Ona je već nestala u zemlju porijekla koja ne isporučuje nikoga osim ako im ne zaprijetiš gadno.

  • marshal-tito 16.11.2011.

    uh, bit će uskoro TV-USKOK umjesto HRT jer će svi HRTovci biti u Remetincu, pa će snimati Uskokovci i Dorhovci :-)

  • BlackRaven 16.11.2011.

    Obrati pažnmju sad : Mirko Fodor , je naravno upetljan...Čekaj dok sad stignu i do onog preseratora od "hamdije" čija privatna firmica se baš slučajno baci produkcijom svih kao kvizova koje ovaj i vodi...Odavno tupim da je budala onaj koji im plaća i jednu lipu...Znaš kako dolaze spotovi na Tv? Platiš 5 ili 10 soma "za janjetinu" i vrtiš šta god hoćeš u prime time terminu...Čovječe, Smrdoljak je bio mila majka za ove lopove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare