To je to što me zanima!

Selfie smrti: Preskočila ogradu i pala niz liticu višu od 80 metara

Sve se odvilo u nedjelju oko 15 sati. Nažalost, pad su vidjeli njezin muž i djeca, a svjedoci kažu kako se žrtvin vrisak čuo cijelo vrijeme dok je padala niz liticu no, nitko joj nije mogao pomoći
Vidi originalni članak

Žena u Australiji je smrtno stradala nakon što je pala s litice u ponor dubok više od 80 metara dok se pokušavala uslikati. 

Rosy Lommba (38) bila je sa suprugom i djetetom u nacionalnom parku Grampians, u australskoj državi Victoria. Tom prilikom posjetili su i vidikovac Boroka pored litice s koje se pruža panoramski pogled na planine i grad ispod.

Policija kaže kako se žena popela pored sigurnosnih barijera i znakova upozorenja.

Prilikom namještanja za fotku stajala je na kamenu, slučajno se spotaknula o ivicu i pala s popularnog vidikovca.

Nažalost, sve su to gledali njezin muž i djeca, piše Mirror.

U SAD-U Odbili mu napraviti magnetsku zbog kaosa s koronom, nakon šest mjeseci preminuo od raka

Nesreća se dogodila oko 15 sati, a svjedoci su rekli kako je žena vrištala dok je padala niz liticu no, nisu joj mogli pomoći.

Lokalni turistički vodič Graham Wood rekao je da je upozorio svoje goste na vidikovac samo pola sata prije Loombinog pada.

- Rekao sam im da se paze i da se to stalno događa, da ljudi ne poštuju znakove upozorenja. Tužan sam što se to dogodilo - rekao je. 

Kako bi pronašli tijelo preminule, policajci su područje pretraživali više od šest sati.

Nakon ove situacije vlasti su podsjetile javnost da poštuju sigurnosne znakove i smjernice jer niti jedna fotografija nije vrijedna ljudskog života.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare