To je to što me zanima!

Seljaci se nakon dogovora s Kosor povukli s cesta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su u srijedu s premijerkom Jadrankom Kosor potpisali 'zagrebački sporazum' seljaci su se do četvrtka ujutro povukli sa svih prometnica
Vidi originalni članak

Seljaci su u srijedu navečer potpisali 'zagrebački sporazum' s premijerkom Jadrankom Kosor. U sporazumu koji sadrži osam točaka, između ostalog, predviđeno je da se do ponedjeljka regulira odnos s bankama odnosno da se uz pomoć mjenica prebiju dugovi prema seljacima zbog neisplaćenih poticaja za 2008. godinu. Nakon potpisivanja sporazuma seljaci su se počeli povlačiti s prometnica. Do četvrtka ujutro se nisu povukli samo seljaci na vinkovačkoj južnoj obilaznici. Oni su naime čekali Tomislava Pokrovca, predsjednika Hrvatskoga seljačkog saveza (HSS) Vukovarsko-srijemske županije da se vrati sa sastanka s Kosor.
- Bilo bi nezgodno da se duboko u noć isparkiravamo i vozimo traktorima jer bi možda time ugrozili sigurnost u prometu - rekao je u srijedu navečer Pokorovac. Seljaci su, posjetimo nezadovoljni stanjem u poljoprivredi i stočarstvu, od ponedjeljak prosvjedovali u više županija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • collino 24.06.2010.

    Hlebinci i njihova \"naivna umjetnost\" je nula prema ovim \"akademicima\" naivnosti !

  • HUMI 24.06.2010.

    Sada će doći do raskola seljaka između sebe po ko zna koji put...I Jovo nanovo...ZAVADI PA VLADAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zna Jaca svoj posa..

  • TESSA_1 24.06.2010.

    hahahahahaha a šta sam rekao nego da će se to dogoditi, hahahhaa eeee seljaci sad vas Jaca sa pravom može zvati SELJAČINAMA!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare