To je to što me zanima!

Senator ljubavnici napravio bebu dok je žena imala rak

John Edwards napokon je javnosti priznao kako ima izvanbračnu kćerkicu (2). John ju je dobio s ljubavnicom Rielle Hunter, koja je radila za njega
Vidi originalni članak

Bivši američki senator John Edwards, koji se natjecao za demokratskog kandidata za predsjednika, priznao je da ima izvanbračnu kćer s Rielle Hunter. Aferu s Rielle, koja je radila u njegovom izbornom stožeru, imao je u vrijeme dok se njegova supruga Elizabeth dva mjeseca borila s rakom. Svoju kćer Frances Quinn Hunter (2) priznao je u javnosti samo dva tjedna prije izlaska knjige o njegovoj aferi. Knjigu je napisao Edwardsov pomoćnik Andrew Young, koji će otkriti i svoju ulogu u prikrivanju tog seks skandala. Edwards je u kratkom priopćenju naveo kako je on otac malene Quinn te da će učiniti sve kako bi ona dobila ljubav i potporu koju zaslužuje.
- Nije bilo u redu što sam poricao da mi je ona kćer i nadam se da će jednoga dana ovo sve razumjeti i oprostiti mi - zaključuje Edwards. Priču o političkom seks skandalu prvi je objavio National Enquirer. Edwards je tada tvrdi da je sve to puka izmišljotina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HUMI 22.01.2010.

    Besramno i nisko od njega.Ne zaslužuje ljubav svoje obitelji.....

  • audrey 22.01.2010.

    @merimo,kakav mozak moras imati da tako razmisljas kao ti?????

  • trešnja 22.01.2010.

    Čitajući ove komentare,čovjek dobije dojam da je ovo tako bezgrešna nacija...a kad ono sprejevi,flaše i drugi \"kućanski aparati\" u debelom crijevu...da ne povjeruješ ovom licemjerstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare