To je to što me zanima!

Separatisti raketirali Mariupolj, poginulo 30, ranili stotinu ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Proruski separatisti granatirali su opkoljeni grad Mariupolj koji je još pod vladinim snagama. U raketiranju stambenih područja poginulo je 30 ljudi, a 100 je ranjeno
Vidi originalni članak

Proruski separatisti raketirali su u subotu lučki grad Mariupolj pod kontrolom vladinih snaga i ubili 30 ljudi te ranili oko stotinu . Prema izvješću ureda gradonačelnika separatisti su gađali stambene četvrti ujutro i ponovno navečer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promatrači OSCE-a potvrdili su da su rakete iz raketnih sustava Uragan i Grad ispaljene s područja Donjecke Narodne Republike.

Pogledajte video raketiranja Mariupolja:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinski premijer Jacenjuk odmah je tražio Vijeće sigurnosti UN-a da spriječi Rusiju da pomaže nastojanja pobunjenika u osvajanju Mariupolja, najvećeg grada koji je još pod kontrolom vladinih snaga. Američki šef diplomacije John Kerry osudio je napad i pozvao Rusiju da prestane pomagati separatiste. Ukrajinske snage na ovaj napad odgovorile su jačanjem svojih snaga na području grada Mariupolja zbog najavljene ofenzive proruskih snaga.

Proteklih devet dana u sukobima u Ukrajini poginulo je 262 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 211

  • Damirčica 26.01.2015.

    Najdraze mi je citati komentare HR cionista i uzivati u tome kako prozivaju Putina i Rusiju. Gospodo cionisti nikad pa ni tada necete uspjeti pokoriti svijet. Hvala na paznji i zivio slobodni svijet!

  • velikijasenko 25.01.2015.

    Nakon što su instalirali svoje lutke, a Nulandica podijelila sve sendviše na Majdanu, Ameri su prvo plišanom Jacenjuku naredili da doveze svo ukrajinsko zlato, a onda se i šef CIA Brennon udostojio da osobno dođe u Kijev i podijeli instrukcije kako će provocirati rusko stanovništvo i uvući Rusiju u sukob. Providno.

  • Nokia N8 25.01.2015.

    kasnite s viješću jedno 24 sata...kornjača je brža od vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare