To je to što me zanima!

Serijski ubojica Hrvat ima rak: Ubijao je turiste po Australiji

Milat je od 1989. godine do 1994. ubio barem sedmero ljudi, a sumnja se da je odgovoran za još nekoliko nestanaka. Osuđen je na sedam doživotnih kazni
Vidi originalni članak

Serijski ubojica Ivan Milat, Hrvat koji je u Australiji brutalno ubio barem sedmero ljudi, obolio je od raka i više se neće vratiti u svoju zatvorsku ćeliju, javlja Daily Mail. 

Milatu je rak već u poodmakloj fazi zbog čega ima i brojne kvržice u grlu i trbuhu. Trenutno je u bolnici u Sydneyju, a tamo će provesti svoju treću večer. Njegov nećak Alistair Shipsey potvrdio je Daily Telegraph da Milat već godinu dana ima zdravstvenih problema i da pati od demencije. 

Shipsey tvrdi kako nije iznenađen s dijagnozom obzirom da je Milat u zadnjih dva mjeseca izgubio preko 20 kilograma. 

OKRUTAN NASILNIK Ivan Milat: Krvnik i serijski ubojica iz australske divljine

- Ivan mi je rekao da ima problema sa želucem i da ne može zadržati hranu - rekla je Diane, Ivanova sestra i dodala da je išao kod nekoliko specijalista u zatvoru. 

Ivan Milat je osuđen na sedam doživotnih kazni bez mogućnosti pomilovanja zbog ubojstava turista u Australiji između 1989. i 1994. godine. Netragom su nestajali sve do 1992. godine kada su pronađena tijela dvije žrtve. Dvije djevojke iz Britanije, Caroline Clark i Joanne Walter nestale su nekoliko mjeseci ranije. Jedna je imala 15 ubodnih rana, a druga je upucana 10 puta. 

Godinu dana kasnije pronađena su još dva tijela, mjesec dana nakon još tri. Svi slučajevi bili su slični.

Vijesti Milatu nisu uspjeli prišiti prst, a sad štrajka i glađu

Započeo je lov na ubojicu, a jedan je čovjek prijavio policiji pokušaj otmice. Naime, čovjek imena "Bill" mu je ponudi prijevoz, a kada je sjeo s njime u auto, ovaj ga je krenuo vezati ne bi li ga oteo. Srećom, uspio je pobjeći. 

Policija je Milata naposljetku i pronašla, a čovjek koji je uspio pobjeći identificirao ga je. Vjeruje se da je Milat odgovoran za još nestanaka turista u Australiji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • quazequatl1 21.05.2019.

    Masovni ubojica, naravno Hrvat, to je jako bitno naglasiti, i to u naslovu. Inače rođen je u Australiji i majka mu je Australka i deklarirao se kao Australac - nebitno za naše novinare.

  • Uragan_1 16.05.2019.

    Serijski ubojica iz Australije već 3-4 puta na TV u emisiji najgore serijske ubojice u Australiji. Braća Milat ili tako nešto....

  • esseGesse 16.05.2019.

    Neka svoga i u gori vuka..! 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare