To je to što me zanima!

Šetali ga po ZOO-u: Mladunče lava skočilo i napalo dječaka

Rusija: Timaritelj je s lavićem šetao vrtom. Životinja se igrala s povodcem, a onda je primijetila dijete i skočila na njega. dječak se prestrašio, ali nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Mladunče lava napalo je dijete u zoološkom vrtu u Rusiji. Dječakova majka kaže da se sin prestrašio, ali da nije ozlijeđen.

Timaritelji tvrde da se lavić samo igrao i da nije htio ozlijediti dječaka. Incident je bio u gradu Vladimiru, a napad je snimio posjetitelj ZOO-a. Timaritelj je s lavićem šetao vrtom. Životinja se igrala s povodcem, a onda je primijetila dijete i skočila na njega. Na snimci se čuje kako dječakova majka viče timaritelju da "makne životinju".

Vjeruje se da dječak ima pet godina. Nakon napada osoblje zoološkog vrta je reklo kako dijete nije ozlijeđeno te da mu je samo malo poderana jakna. Tvrde i da se lavić samo htio igrati, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Uni 10.03.2016.

    Jadne te zivotinje po zoloskim vrtovima. Sve to treba zabraniti kao i cirkuse sa zivotinjama i napraviti rezervate za zivotinje gdje mogu zivjeti slobodno

  • JahačOsamljeneZvijezde 10.03.2016.

    Vise me pogodilo kako je tukao lavica(najezis se jbt) nego kada je skocio na djete! A sta djete opce radi samo 2m od lava i nije pored majke?! A i nije ga grizao za vrat vec koliko vidim za ruku i to u igri... LAV NIJE NITI MOZE BITI KRIV U OVOJ SITUACIJI!

  • Mika75 10.03.2016.

    Lavić vidio potencijalni doručak a ne da se htjeo poigrati, pa ljudi su stvarno blesavi, a da ga je ugrizao za lice umjesto za jaknu?!, što bi onda bilo?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare