To je to što me zanima!

Šibenčani u šoku: Nitko ne želi vjerovati da je sin ubio majku

U stan na Baldekinu pozvana je Hitna pomoć koja je nesretnu ženu (60) bezuspješno pokušala reanimirati. Policija samo navodi da muškarca (28) dovode u vezu s kaznenim djelom teškog ubojstva
Vidi originalni članak

Smrt 60-godišnjakinje iz 17 katova visokog stambenog nebodera u šibenskoj četvrti Baldekin vrlo vjerojatno je posljedica kaznenog djela. U četvrtak ujutro u stan je pozvana Hitna pomoć koja je nesretnu ženu bezuspješno pokušala reanimirati, da bi potom policija započela kriminalističko istraživanje. Policija navodi samo da se 28-godišnjak dovodi u vezu s kaznenim djelom teškog ubojstva  60-godišnjakinje. 

>>> Sumnja se na ubojstvo: Žena umrla u šibenskom neboderu

- Vezano za taj događaj, prema do sada utvrđenom, jučer, 16. studenog u 9.55 sati je zaprimljena dojava od Hitne medicinske pomoći da su u Šibeniku u stanu, nakon neuspješne reanimacije u 10.15 sati konstatirali sumnjivu smrt 60-godišnjakinje. Nakon obavljenog očevida i drugih radnji izvida, tijelo preminule 60-godišnjakinje je po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, radi obdukcije, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog kaznenog djela je još u tijeku - izvijestila je u petak ujutro Policijska uprava šibensko-kninska.  

Susjedi nerado komentiraju događaj. Potvrđuju da je riječ o obitelji u kojoj je i ranije bilo problema, ali iz stana tog jutra nisu čuli buku. Čekaju da policija završi istragu, a do tada nitko ne želi vjerovati da je sin ubio majku.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Zorba 17.11.2017.

    Kad je pravljena rvacka drava u njexine je temelje zacimentiran kriminal, a on je obezvrijedio sve ljudske vrijednosti I sada je samo pitanje kada ce se raspasti ova nakarada I da brat Rvat opet lipo zivi ka covik, a ne como puerco.

  • cimerrr 17.11.2017.

    Otkad su zabranili tući djecu,djeca su masovno počela ubijati svoje roditelje. U liberalnim državama je to uobičajeno.

  • annominus 17.11.2017.

    da nema google streeta vi nebi imali nijednu sliku u novinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare