To je to što me zanima!

Odriče se politike: Mišura ipak neće biti u šibenskom vijeću...

Košarkašica francuskog Toulousea Antonija Mišura predala je u ponedjeljak u Tajništvo grada Šibenika zahtjev za stavljanje vijećničkog mandata u mirovanje...
Vidi originalni članak

Najljepša sportašica Olimpijskih igara u Londonu, košarkašica francuskog Toulousea Antonija Mišura, koja je na posljednjim lokalnim izborima na listi HDZ-a izabrana za vijećnicu Gradskog vijeća Šibenika, odriče se politike. Barem na neko vrijeme. 

Iako je u više navrata demantirala prognoze da će zbog sportskih obveza svoje mjesto u Vijeću prepustiti drugome, u ponedjeljak je u Tajništvo grada predala zahtjev za stavljanje vijećničkog mandata u mirovanje, te je otišla u Francusku na pripreme kluba za još jednu sezonu.

- Iskazivala je želju da bi ostala i aktivno sudjelovala u radu Gradskog vijeća, ali izgleda da nije uspjela. Na dnevni red Vijeća uskoro dolazi proračun za 2014. godinu i druge važne odluke, tako da nije htjela riskirati. Međutim, mandat je zamrzla na samo šest mjeseci, kada se ponovno može vratiti u Vijeće - rekao je predsjednik ŽO HDZ-a Ante Kulušić

Na pitanje zašto šest mjeseci i traje li joj toliko ugovor u Toulouseu, Kulušić, koji je aktivni sportaš i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, rekao je da joj želi da barem pet godina igra u Francuskoj.

- Sportašu ugovor traje onoliko koliko on dobro igra. Dabogda pet godina ostala u Francuskoj - rekao je Kulušić, zaželjevši Antoniji mnogo sportskih uspjeha. Ako se lijepa košarkašica i nikad ne vrati, HDZ neće očajavati. Ta stranka u Šibeniku ima još jako lijepih članica. Ispostavilo se da je i lijepa Šibenčanka Renata Marić, koja je u subotu na izboru za Miss Hrvatske izabrana za drugu pratilju, aktivna članica HDZ-a i Udruge žena Katarina Zrinski.

- Mnoštvo mladih prepoznaju HDZ kao stranku kroz koju mogu doprinijeti boljitku grada i države, zbog čega postajemo jako mlada i lijepa stranka - rekao je Kulušić.


Idi na 24sata

Komentari 66

  • mrTrobec 28.08.2013.

    Precijenila se

  • japanokinez 28.08.2013.

    Ako nisi lijep, ne možeš u HDZ. HDZ je izvor ljepote, čim nekoga proglase lijepim, eto ga HDZ-ov agent ljepote koji odma vrbuje ljepoticu-ce za daljnji probitak. Nazdravlje.

  • WOMANIZER 28.08.2013.

    "Ta stranka u Šibeniku ima još jako lijepih članica."- znači, samo je to bitno? koja stranka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare