To je to što me zanima!

Šibenski župan u 57. godini s trećom suprugom čeka prinovu

Goran Pauk na pragu šezdesete očekuje bebu s trećom suprugom. U 50. godini je prošao težak razvod te je u novi brak stupio iako se od bivše supruge nije uspio razvesti i u crkvi
Vidi originalni članak

Župan šibensko-kninski Goran Pauk (57) sa svojom trećom suprugom očekuje dijete. Pauk se tijekom vikenda pohvalio na Facebooku novim dječjim kolicima koja će uskoro gurati šibenskom rivom, prenosi Šibenski.

- Došlo novo prevozno sredstvo...još malo pa će prva vožnja! Ps. Suvozača očekujemo za cca dva i po miseca!, napisao je Pauk uz fotografiju.

Pauk nikad nije osobito skrivao svoj privatni život. Prošle je godine u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otvoreno progovorio o svoja tri braka, kao i o činjenici da je u 50. godini prošao težak razvod te da je u novi brak stupio iako se od bivše supruge nije uspio razvesti i u crkvi.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • lola322 05.03.2019.

    Ovi koji spominju godine ne shvaćaju da je tu većinom pritisak od strane mlađih žena da imaju djecu, a ne od njihovih starijih muževa, posebno ako već imaju djecu. Sve u svemu to privatna stvar i nema se tu što komentirati...

  • crni_pas 05.03.2019.

    Ne znam zasto je ovo vijest. Ajde da neka zena ima 57 i trudna....pa cak ni to vise nije cudo.

  • tiha voda_492 05.03.2019.

    Nije li malo prestar za takve stvari haa

Komentiraj...
Vidi sve komentare