To je to što me zanima!

Siguran odmor: I dok pliva, uz Šeksa su tjelohranitelji

Potpredsjednik Sabora u Petrčanima uglavnom uživa uz svoje unuke, a u pauzi se regenerira uz lozovaču i pivo. Sve to uz policijsku pratnju...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i ove godine ljetuje u Petrčanima kraj Zadra. Sa suprugom Ankicom na dan dva puta prošeta selom od jednog do drugoga kraja, a često sjednu i u kafić Moro ili restoran Liburna.
Ona popije kavu, a on pivu i lozovaču. Petrčanci ih ne gnjave i ne žicaju intervencije s političkog vrha. Oko 3000 Engleza koji dolaze na festivale na poluotoku Piniju lani su navodno smetali Šeksu, čija je vikendica odmah preko mora, no ove godine kažu u selu da nije prigovarao na buku. Čak je i sam otišao na koncert Natalie Cole u Zadru.
Za svoj unuke, Ivu i Tomislava, napravio je bazen, a često ih vodi i na more. Liječnik mu je naredio da mora plivati zbog bolova u nozi, pa Šeks poslušno pliva i do dva kilometra na dan. S njim plivaju i dva policajca, jedan s lijeve drugi s desne strane. Tjelohranitelji, djelatnici Uprave za posebne poslove sigurnosti, moraju uvijek biti uz štićenu osobu.
- Ako se poželi popeti na drvo, moramo se i mi penjati. Normalno je i da plivamo sa štićenim osobama. Što da nekom, primjerice, pozli? Mi smo plaćeni da ih čuvamo i štitimo - pojasnili su nam tjelohranitelji.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • BUDA 29.07.2010.

    Imamo Hrvatsku !!!!

  • Raziel CRO 29.07.2010.

    \"u pauzi se regenerira uz lozovaču i pivo\". Pa jeste li ga ikada vidjeli.Ne regenerira se on uz lozovaču i pivo samo u pauzi.HAHAHAHAHA

  • muki2805 29.07.2010.

    ja tu nevidim ni na jednoj slici čuvare...al dobro....

Komentiraj...
Vidi sve komentare