To je to što me zanima!

Silovatelja konobarice iz Kaštela našli obješenog?

Ante Zečević navodno se objesio. On je brutalno pretukao i silovao svoju poznanicu (30) iz Kaštela koja je radila u kafiću u koji je on često zalazio
Vidi originalni članak

U Kaštel Štafiliću, nešto prije podneva pronađeno je tijelo muškarca. Pretpostavlja se da se radi o odbjeglom Anti Zečeviću Zeki (33), kojeg se sumnjiči da je brutalno silovao i pretukao konobaricu (30). Tijelo su obješeno na stablu, 20-ak metara od nove kaštelanske ceste, pronašli radnici koji su uređivali obližnje zemljište. Pretpostavlja se da je tijelo u obližnjem šumarku bilo oko tjedan dana.
- Vlasnik obližnje zemlje kaže da se nesnosan smrad širi danima - rekao nam čitatelj koji je snimio uviđaj. Policija istražuje uzrok smrti, a pretpostavlja se da je riječ o samoubojstvu.  
Zeko je, nakon silovanja, bio u bijegu, a policija je za njim raspisala tjeralicu. Zečević je 20.rujna na benzinskoj postaji u Kaštelima zamolio poznanicu koja je radila kao konobarica da ga preveze do prijatelja. Dok su se vozili, prisilio ju je da skrene na puteljak, gdje ju je silovao. Gušenjem ju je gotovo ubio, a zatim je pobjegao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • koka 30 07.10.2009.

    u jednom dijelu se slazem sa komentarom sa PASIE,naravno da je grozno sta je to napravio,ali ja se pitam jos ovijek koji su to u OSIJEKU koji su bludnicili nad maloljetnicama,sve se lijepo zataskalo,a sad vjerojatno sa zenama i svojom djecom setaju mirno po gradu...........za mene je to duplo veci grijeh i nepravda!!!!!!!!!

  • be yourself 07.10.2009.

    To je tako kad hoćeš jeb.. a nećeš platit.

  • bosanka2 06.10.2009.

    trebao je to odmah učiniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare