To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi na sudu: S Ruby nikada nisam bio intiman

Za očitovanje pred sudom bivši talijanski premijer odabrao je tzv. 'spontanu izjavu' jer na taj način ne mora odgovarati na pitanja tužitelja bez pomoći svojih odvjetnika
Vidi originalni članak

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je na saslušanju na sudu u Milanu odbacio sve optužbe tužiteljstva u slučaju Rubygate te rekao kako nikada nije imao intimne odnose s Marokankom Karime El Mahroug poznatijom kao Ruby, javlja AFP. Rekao je i da nikada nije vršio pritisak na dužnosnike milanske policije. Berlusconi je u slučaju Rubygate optužen za zloporabu ovlasti i poticanje maloljetnice na prostituciju. 

Za očitovanje pred sudom odabrao je takozvanu 'spontanu izjavu' jer tako ne mora odgovarati na pitanja tužitelja bez pomoći svojih odvjetnika. 

Bivši premijer je u skandalu optužen i da je između veljače i svibnja 2010. desetak puta platio za seksualne usluge Marokanke koja je u to vrijeme bila maloljetna. Prema talijanskim zakonima, za to je nedjelo moguća kazna do tri godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tom milles 20.10.2012.

    Onima koji pak misle da jesu nedodirljivi jer su na nekim funkcijama trebaju znati da COSA NOSTRA ima sjedište na SICILIJI.dakle tko se zamjeri njima kao i njima bliskim nije siguran u svih 20 pokrajina Republike Italije... 1.venezia Giulia 2.Veneto 3.alto Adige 4.Lombardia 5.ValleD'aosta 6.Piemonte 7.Liguria 8.Emilia Romagna 9.Toscana 10.Marche 11.Umbria 12.Lazio 13.Abruzzo 14.Camprania 15.Molise 16.Basillicata 17.Puglia 18.CALABRIA 19.sicilia Sardegna dakle gospodo izvolite se zajebavati a tebi admine upućujem pitanje zašto me brišeš ,čega si se uplašio...?

  • 19.10.2012.

    Silvek nije bll intiman s njom...ali ju je napunil kak mozart kajdanku...

  • _petra_ 19.10.2012.

    A ne mi smo........uostalom pravi gispodin nikad ne prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare