To je to što me zanima!

Šime Lučin se lupao po glavi zbog vica G. Jandrokovića

Gordan Jandroković je svojom izjavom nasmijao sve u Saboru. Šime Lučin se čak udarao po glavi. Šprem je pak konstatirao da je izjava Jandrokovića zanimljiva
Vidi originalni članak

Želio bih ukazati na to da se uvodi jedna praksa koja do sada nije bila prisutna u Saboru: Da vladajuća većina snagom ruku, snagom broja pokušava nametnuti neka rješenja, rekao je Gordan Jandoković i izazvao smijeh, piše Net.hr.

Na ovu konstataciju nije ostao hladan ni predsjednik Sabora, koji se jedva suzdržavao da ne pukne od smijeha dok je stišavao saborske zastupnike.

- Da, da, naravno, ali znate ova vaša teza je... zanimljiva - rekao je Boris Šprem. Jandroković je svojim neželjenim humorom SDP-ovca Šimu Lučina natjerao da se od smijeha udara po glavi.

- Vidim da se gospodin Lučin udara po glavi, a zna se tko se lupa po glavi kad mu je nešto smiješno - pokušao je Jandroković spustiti Lučinu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • user_54965 17.06.2012.

    LUČIN heeeeeeeeeee

  • zvrcko 16.06.2012.

    Pročitaj moj prvi komentar!

  • mik 16.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare