To je to što me zanima!

Šime Luketin, Boris Barač i ostali iz Credo banke pušteni

Vlasnici Credo banke Boris Barač i Mirko Vukoviću, njihovi sinovi Vibor Barač i Marko Vuković te članovi uprave Šime Luketin i Mate Mišić pušteni su oko ponoći
Vidi originalni članak

Čelnici Credo banke tijekom istražnog postupka bit će na slobodi. Odlučila je to Ljiljana Stipišić, istražna sutkinja u ponedjeljak u oko 23 sata i 30 minuta kada im je saopćila da su slobodni. Odbila je prijedlog Državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora vlasnicima Credo banke Borisu Baraču i Mirku Vukoviću, njihovim sinovima Viboru Baraču i Marku Vukoviću te članovima uprave Šimi Luketinu i Mati Mišiću. 

Pritvor je zatražen zbog njihovog mogućeg utjecaja na svjedoke. Svoj šestorici na teret se stavlja zloporaba položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju koja je dovela do sloma nedavno likvidirane Credo banke. Počinjena materijalna šteta od oko 500 milijuna kuna.

Sva šestorica negiraju optužbe koje im se stavljaju na teret.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Car Mrgud 13.12.2011.

    Sve suce potrpat u buksu! Pa kaj je ovo? Kakva je ovo sprdačina? Izgleda da su u stvari suci najveće zlo u ovom sranju od države...

  • regan 13.12.2011.

    zašto je onda sanader u pritvoru,kad se za 500miliona kuna ide na slobodu.

  • kozaribok 13.12.2011.

    Ovo je samo dokaz da se ova naša zemlja od svoje samostalnosti nažalost temelji na lopovluku i korupciji.VEĆINA DANAŠNJIH UGLEDNIH BOGATAŠA , su se obogatili u tom periodu,a mislim da niti jedan nemože dokazat prvi milijun da su legalno stekli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare