To je to što me zanima!

'Simptomi pacijenata ukazuju da su otrovani kemikalijama'

Prema dostupnim informacijama, u tom je napadu poginulo najmanje 70 ljudi, uključujući 43 koji su očigledno podlegli visoko toksičnim kemikalijama, tvrdi WHO
Vidi originalni članak

Simptomi 500 sirijskih pacijenata obrađivanih nakon subotnjeg napada u Dumi ukazuju da su bili izloženi toksičnim kemikalijama, priopćila je u srijedu Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) pozivajući se na izvješća svojih medicinskih izvora u zemlji.

ZAPRIJETILI Rusija: Svaki američki projektil ispaljen na Siriju bit će srušen

"Kod izloženih su posebice bili prisutni znakovi teške iritacije mukoznih membrana, respiratornih poteškoća i poremećaja središnjeg živčanog sustava. WHO traži neometan i brzi pristup pogođenom području kako bi se zbrinuli ugroženi", kazao je dužnosnik UN-ove organizacije Peter Salama.

'RUSIJA ŠTITI ČUDOVIŠTE' Veliki zračni napad na Siriju? 'Budite oprezni s planom leta'

Prema dostupnim informacijama, u tom je napadu poginulo najmanje 70 ljudi, uključujući 43 koji su očigledno podlegli visoko toksičnim kemikalijama, tvrdi WHO.

Sirija tvrdi da se takav napad nije uopće dogodio, dok je sirijska saveznica Rusija optužbe za kemijski napad nazvala "lažnim vijestima".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Fahri Musliu Junior 11.04.2018.

    Bog če kazniti zločinca Bashara El Asada i Rusiju koja ga podržava da ubija vlastiti narod. Završit ce kao i svi dosadašnji diktatori Čaušesku, Milošević, Sadam i Gadafi! U ropotarnicu povijesti.

  • Ragnarök 11.04.2018.

    Kao gledanje reprize ,skripta je stara

  • Just me and I 11.04.2018.

    Ljudska rasa je zaslužila da zauvijek nestane sa ove divne planete. Toliko zla i užasa je posijala kroz čitavu povijest do današnjeg dana. Imamo gomilu psihopata koji vladaju svijetom i nas ostale idote koji smo poput jebene stoke u toru. Guze nas kako god i kada žele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare