To je to što me zanima!

Šimundića iz treće izabrali za šefa Skupštine: "Najvažnije da su izbjegnuti novi izbori"

Mate Šimundić izabran je za predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije i time je u trećem pokušaju konstituirana skupština
Vidi originalni članak

Član Demokratskog pokreta (DP) Mate Šimundić izabran je u ponedjeljak za predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije i time je u trećem pokušaju konstituirana ta županijska skupština i izbjegnuti su izvanredni izbori za nju.

Za Šimundića su glasovala 24 županijska vijećnika, među kojim su i vijećnici HDZ-a, dok je po deset vijećnika bilo protiv i suzdržano.

U prethodna dva pokušaja konstituiranja Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, održanih u lipnju i srpnju, nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu glasova potpore.

Zahvaljujući na izboru, Šimundić je kratko rekao kako je najvažnije da su izbjegnuti novi izbori za Skupštinu Splitsko-dalmatinske županije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Usora1 17.08.2021.

    koji biseri... citavo vrijeme kukaju na vladajuce i zazivaju izbore a kad se docepaju fotelje umuju "najvaznije da su izbjegnuti izbori",,,,

  • livija i ja 16.08.2021.

    Vjerojatno je i veći iznos došao u džep ovog političara koji dokazuje zašto se u našoj državi ljudi bave politikom -zbog osobnih interesa .

  • macor11 16.08.2021.

    Novim izborima bi vjerovatno ovi iz DP u Splitskoj zupaniji imali vise sansi. Ovako su jos dublje u go*** upali. Zlo.org. je pokopala mnoge stranke ciji su se clanovi njihovih zetoncica igrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare