To je to što me zanima!

Sin (14) tajkuna ubio prijatelja zbog igrice: 'Prerezao je vrat'

Kako pišu strani mediji, dječak (14) je ubio prijatelja (15) zbog ishoda računalne igrice. Prvo mu je prerezao vrat, a zatim ga ubo 27 puta. Našla ga je baka mlađeg dječaka
Vidi originalni članak

Vasya Turda (14) iz Ukrajine optužen je da je ubio svog prijatelja Vasyu Popa (15) zbog računalne igrice. Napao ga je nožem, prezerao mu grkljan, a zatim ga još 27 puta ubo. 

Turda je dobio od oca, bogatog biznismena, novu računalnu igricu. Pozvao je prijatelja Popa da mu pokaže igricu. Nekoliko sati kasnije je Popov vrat bio prerezan, a na tijelu je imao još 27 ubodnih rana. Pronašla ga je Turdina baka. 

Policijsko izvješće otkrilo je da su dječaci bili na drugom katu vile. Kada je Turda prijatelju prerezao vrat, ovaj je počeo trčati prema prizemlju, a Turda ga je slijedio. 

- Ubo mi je sina nožem, vrat mu je bio prerezan od uha do uha - rekao je otac nesretnog dječaka, Mikhail Pop za Daily Mail i dodao da je rana na vratu bila prva. 

- Ostale su samo iživljavanje na lešu - rekao je. 

Kako javljaju ukrajinski mediji, motiv ubojstva je bio ishod računalne igrice. Turdi je nepravomoćno presuđeno tri i pol godine zatvora, no tužiteljstvo zahtjeva da se kazna poveća na 15 godina. 

Na prijašnjim ročištima sud je čuo nagađanja da je Pop provocirao Turdu tako da mu je skinuo hlače pred djevojkama u kafiću, no ti su navodi odbačeni, javlja Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 30.05.2019.

    Mislim da je do Fortnite, i moj klinac ga igra, previse nasilja i pucnjave ima u likovima koji izgledaju ‘milo’

  • branimir220250 29.05.2019.

    Dajmo najmlađima što više nasilnih igrica, možda neko i preživi.🤢🤮🤢🤮

  • proko 29.05.2019.

    Racunalne igrice. Sta je bilo dijeljenje ili množenje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare