To je to što me zanima!

Sin (17) pao traktorom u potok i prignječio majku koja je umrla

Nova Kapela: Dok su prolazili pored 5 m dubokog potoka, tanjurača se zaljuljala, a mladić je izgubio nadzor nad traktorom na čijem blatobranu je sjedila majka (44)...
Vidi originalni članak

Katica Dubravac (44) iz Batrine je poginula, a njezin sin Martin (17) teško se ozlijedio u petak oko 12,30 sati pri prevrtanju traktora u selu Blažević Dol nedaleko Nove Kapele. Majka i sin su se vraćali kući od ujaka Stipe Bunčića kod koga su cijelo jutro pekli rakiju. Malodobni Martin je vozio traktor na koji je bila priključena tanjurača za koju su vezali prikolicu. 

Dok su prolazili pored pet metara dubokog potoka, tanjurača se zaljuljala, a Martin je izgubio nadzor nad traktorom na čijem blatobranu je sjedila majka. Traktor se sunovratio u potok i prignječio Katicu koja je ostala ležati u mulju. Mještani Blažević Dola brzo su priskočili u pomoć, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • mila 19 04.09.2011.

    koji je ovo most...i onaj na nertvi šta su ga partizani ponovo sklepali od drva je bolji...di će tuda traktor?

  • nevazno 04.09.2011.

    stvarno nije ni mjesto niti vrjeme za vrjedjanje nacija.Ali i hrvati se predstave da su srbi pa vrijedjaju,a na svakom vasem komentaru su uvredljive rijeci na racun srba. Jedan rat je bio zbog nasih predsjednika i onih iznad nas obicnih ljudi,a drugi ce vjerovatno izbiti zbog svih seljacina koji koriste ove vako prizore da se vrijedjaju.Saucesce porodici i djecaku zelim oporavak i da uspije prevazici i strah i grizu savjesti radi izgubljene majke.Opet bolje da je on izgubio majku nego da je majka njega.

  • MartinaLovrić 03.09.2011.

    ljudi dragi da li ste se vi zapitali kako je tom dečku, kako je njegovoj obitelji????? a vi se prepucavate vezano za čega??? sramota!!! i nije bitno selo grad...... selo je sasvim drugačije od grada i nije bitno da li se vozio na blatobranu ili je sjedio na motoru... I NIJE VOZIO BRZO! i okanite se svega toga komentiranja i suzbijanja šala u ovakvom trenutku..... Dragi.... znam da ti sada nije do nikoga .....ali znaš da uvjek i u bilo koje dana imaš nekoga tko je uz tebe......volimo te i drži mi se.....najiskrenija sućut :(((((( uz tebe smo <3 <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare