To je to što me zanima!

Sin Ante Gotovine stažira u Bruxellesu kod Ivane Maletić

Ante Gotovina mlađi inače je student na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a u Bruxellesu bi u uredu HDZ-ove Ivane Maletić trebao ostati do 10. srpnja
Vidi originalni članak

Sin generala Ante Gotovine od sredine lipnja stažira u uredu HDZ-ove europarlamentarke Ivane Maletić, piše Večernji list.

Stažiranje u Bruxellesu ograničeno je na mjesec dana pa bi Ante Gotovina mlađi u uredu trebao ostati do 10. srpnja. Mladi Gotovina inače je student na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta

Mentorica Maletić kaže kako se prijavio i prošao uobičajenu proceduru koju prolaze i svi ostali zainteresirani, a u uredu je zajedno s još dvije stažistice. 

- Svi su oni naučili mnogo o radu europskih institucija, funkcioniranju EU i, posebno, o načinima donošenja odluka u Europskom parlamentu. To su vrijedna znanja koja im omogućuju lakše snalaženje tijekom studiranja i na poslovima koje preuzimaju u Hrvatskoj - kaže Maletić i dodaje kako je kroz njezin ured do sada prošlo više od stotinu mladih. 

Stažisti za svoj rad u Bruxellesu ne primaju naknadu, ali pokriveni su im troškovi života. Eurozastupnicima pomažu u pripremi materijala za sjednice, a često ih prate na sjednicama parlamentarnih odbora, rade analize i sažetke rasprava te prate konferencije na kojima su teme u interesu zastupnika. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ljubica ljubičica_1 30.06.2018.

    Ovo je Hrvatska !Tu je sve moguće.Mladi pakirajte kofere i van.Ovde će te biti sluge i radit za malo novaca i niko vas neće cjenit.Vani radiš i rad se plati.Doktor u Iskoj ima od 6000eu do 8000eu.A kolko ima kod nas?

  • Marun 30.06.2018.

    Ante ratni profiter...Dobro je naplatio par godina u HV...

  • škver 29.06.2018.

    Zar kome treba komentar.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare